• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

شماره گذاری فرمول

نویسنده MARZIYE, سپتامبر 06, 2012, 10:10:54 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

MARZIYE

با سلام و خسته نباشید من فرمولها را با دستور
‎\begin{flushleft}

\end{flushleft}‎
نوشتم حالامیخوابه به بعضی فرمولها شماره بدم میشه راهنمایی کنید

فرشاد ترابی

به نظر میاد که کلاً اشتباه کردید. باید داخل \begin{equation}  مینوشتید.
به سایت من مراجعه کنید و در قسمت درس آنلاین لیتک، گزینه معادلات را مشاهده کنید

http://wp.kntu.ac.ir/ftorabi/courses.html

MARZIYE

آخه من میخوام به صورت چپ چین باشه اون را را بلدم ولی در وسط قرار میگیره با دستور
‎\label{•} ‎
میتونم بهش شماره بدم.

vafa

نقل قول از: MARZIYE در سپتامبر 07, 2012, 11:41:27 قبل از ظهر
آخه من میخوام به صورت چپ چین باشه اون را را بلدم ولی در وسط قرار میگیره با دستور
‎\label{•} ‎
میتونم بهش شماره بدم.

\documentclass[fleqn]{article}
\usepackage{amsmath}
\usepackage{xepersian}
\begin{document}
\begin{equation}
t_\text{مرگ}=\frac{\sqrt{d^2+h^2}}{v_0}
\end{equation}
\end{document}

MARZIYE

با سلام چه طوری میتونم به این فرمول برچسب(26) بدم با دستور \tag ارجاع نمیشه. و فاصله بین حروف را چه طوری درست کنم؟ با تشکر.
‎\begin{equation*}‎‎‎
‎‎‎\min \{F‎_{x,y}‎(s),F‎_{yz}‎(t)\}\leq ‎F‎_{xz}‎(s+t)‎\qquad ‎for ‎all ‎‎x,y,z\in X ‎‎‎‎{}‎and ‎every ‎s>0, ‎t>0.‎‎‎‎‎ ‎
‎\end{equation*}‎‎‎

فرشاد ترابی

شماره گذاری فرمول به صورت اتوماتیک انجام میشه و شما نیازی ندارید که شماره آنرا دستی تنظیم کنید.
ولی اگر اصرار دارید، قبل از فرمول، شمارنده مربوط به فرمولها را دستی تنظیم کنید
\setcounter{equation}{25}
بعدش که فرمول بزنید شمارنده یکی اضافه میشه و فرمول شما شماره 26 میشود.

بازهم تأکید میکنم که نیازی به این کار ندارید و از لحاظ منطقی کار چالبی نیست.

MARZIYE

من کتاب مقدمه ای کوتاه بر latex را خوندم در آن نوشته بود اگر میخواهید شماره گداری خودکار نباشه به این صورت بنویسیداز شکل ستاره دار equation  استفاده کنید و اگر میخواید اسم خاص بدید از دستور \tag  منظورم این بود اون مثال قبل را فرستادم راهنمایی کنید.

vafa

نقل قول از: MARZIYE در سپتامبر 08, 2012, 08:23:10 بعد از ظهر
من کتاب مقدمه ای کوتاه بر latex را خوندم در آن نوشته بود اگر میخواهید شماره گداری خودکار نباشه به این صورت بنویسیداز شکل ستاره دار equation  استفاده کنید و اگر میخواید اسم خاص بدید از دستور \tag  منظورم این بود اون مثال قبل را فرستادم راهنمایی کنید.

\documentclass[fleqn]{article}
\usepackage{fullpage}
\usepackage{amsmath}
\usepackage{xepersian}
\begin{document}
\begin{equation*}
‎‎‎\min \{F‎_{x,y}‎(s),F‎_{yz}‎(t)\}\leq ‎F‎_{xz}‎(s+t)‎\qquad ‎\text{\lr{for ‎all }} x,y,z\in X ‎‎‎‎\text{\lr{ and ‎every }} ‎s>0, ‎t>0.‎‎‎‎‎ ‎\tag{26}\label{eq26}
\end{equation*}
این فرمول
\ref{eq26}
بود.
\end{document}

MARZIYE

در صفحه 42 مقدمه ای نه چندان کوتاه بر لاتک 
$x^{2} \geq 0\qquad
\text{for all }x\in\mathbf{R}$
\text به این صورت بود که شما بهم گفتید lr\ را اضافه کنم اجرا کرد یعنی اون اشتباهه؟ خیلی ممنون به خاطر راهنمایی .

vafa

نقل قول از: MARZIYE در سپتامبر 13, 2012, 03:28:26 بعد از ظهر
در صفحه 42 مقدمه ای نه چندان کوتاه بر لاتک 
$x^{2} \geq 0\qquad
\text{for all }x\in\mathbf{R}$
\text به این صورت بود که شما بهم گفتید lr\ را اضافه کنم اجرا کرد یعنی اون اشتباهه؟ خیلی ممنون به خاطر راهنمایی .
وقتی از بسته زی‌پرشین استفاده نکنی قلم \text قلم لاتین است و جهت نوشته چپ به راست اما زمانی که از زی‌پرشین استفاده می‌کنی، قلم نوشته پارسی و جهت نوسته راست به چپ است.