• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فراخوانی متلب در تک میکر

نویسنده Mohsen Avaji, سپتامبر 25, 2012, 09:13:35 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

Mohsen Avaji

سلام
برای انجام پروژه های تحقیقاتیم نیاز دارم که نرم افزار متلبو در تک میکر فراخوانی کنم و از نتایجش استفاده کنم منتها تا به حال انجام ندادم
کسی میتونه راهنمایم کته که چیکار باید بکنم؟
سپاسگزارم
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

محمود امین‌طوسی

سلام
روش پیشنهادی من این است که برای رسم نمودارهای خود در لاتک از TikZ استفاده کنید و  کد نمودارها و جداول موردنظرتان را با برنامه متلب خود تولید نمایید.
توضیح مختصری قبلاً در اینجا نوشته‌ام.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

نقل قول از: Mohsen Avaji در سپتامبر 25, 2012, 09:13:35 بعد از ظهر
سلام
برای انجام پروژه های تحقیقاتیم نیاز دارم که نرم افزار متلبو در تک میکر فراخوانی کنم و از نتایجش استفاده کنم منتها تا به حال انجام ندادم
کسی میتونه راهنمایم کته که چیکار باید بکنم؟
سپاسگزارم
میشه توضیح بدی چجوری می‌خواهی matlab رو توی یک ویرایشگر قراخوانی کنی؟ من به تازگی برای رسم نمودارهای پیچیده از Adobe Illustrator استفاده می‌کنم، برای رسم توابع از pstricks و اگر pstricks نتواند رسم کند از mathematica کمک می‌گیرم و نتیجه نهایی PDF را در سند تک درج می‌کنم.

Mohsen Avaji

سلام
با Tikzو Pstricks کار کردم و آشنام اما اینا هر نموداری رو نمیکشن، به این دلیل بود که سوال کردم.
سپاسگزارم.
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)