اولا خواستم تقدير و تشكر كنم از دوست بزرگوار و خدومون جناب دكتر محمود امين طوسي.
بنده فعلا دنبال يه اينترفيس PHP يا Python يا Perl و ... براي نصب در سايت به عنوان سيستم آپلود فايل و Equation Editor مي گردم. اگه كسي ميشناسه معرفي كنه.
آقای قاسمیان. از لطف شما متشکرم؛ ولی من دکتر نیستم
در مورد اینترفیس آپلود هم دیگر نیازی نیست، خودم یکی پیدا کردم و اینترفیسش را فارسی کردم؛ که همانی است که در قسمت تبدیل آنلاین استفاده کردهام.
اين mathtex و اينترفيسش رو در سرور سايت نصب كنيد تا با اجراي XePersian بر روي آنها بتوان فرمول با اعداد فارسي توليد كرد.
آقای قاسمیان همانگونه که متوجه شدید صرفا با کپی کردن فایل در سرور کار راه نمیافتد. هر فایل ممکن است نیاز به تغییراتی در خودش یا در سرور داشته باشد.
برای mathtex باید سورس آنها روی سرور کامپایل شود، که مقداری وقت گذاشتم ولی نشد (مخصوصا با سرعت پایین اینترنت من). آیا هیچ یک از دوستان توانسته است آنرا روی دستگاه خودش کامپایل کند؟ سرور ما لینوکس و (به نظرم) با پردازنده اینتل است. اگر یکی از دوستان روی چنین بستری فایل را کامپایل کند میتوان آنرا روی سرور چک کرد.
مشکل دیگر این برنامه برای ما آن است که با خروجی dvi کار میکند نه pdf که خروجی زیپرشین است. در واقع ما نیاز به برنامهای داریم که فقط ناحیه مربوط به متن (که فقط یک فرمول است) از pdf را به تصویر تبدیل نماید و قابل اجرا روی سرور باشد. مقداری وقت گذاشتم ولی به جایی نرسیدم.
هنگامیکه این مشکلات برطرف شود نوبت به اینترفیس میرسد.
در حال حاضر تا مدتی فرصت کافی ندارم.
انشاءالله در اولین فرصت روی آن وقت خواهم گذاشت.