• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

خطای شماره گذاری

نویسنده MARZIYE, اکتبر 07, 2012, 12:22:25 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

MARZIYE

با سلام من در نمونه اماده دانشگاه علم و صنعت تایپ کردم و خیلی خوب اجرا کرد و دروسط  شماره گداری  فرمولها و ارجاعشون یک دفعه این خطا را دادممنون میشم  راهنمایی کنید
Color stack underflow. Just ignore

vafa

این خطا نیست حتی هشدار نیست فقط یک نوع اطلاع‌رسانی از طرف زی‌پرشین هست. همونطور که می‌بینی بهت می‌گه که می‌تونی نادیده بگیریش پس مهم نیست.

MARZIYE

آخه شماره گذاری که میکنم و ارجاع میدم اول خوب اجرا کرد ولی بعدش این پیام اومد و تنطیم صفحه به هم خورده و شماره گداری فصل بعد جایگزین این فصلم شده به نطرتون چیکار کنم؟

vafa

نقل قول از: MARZIYE در اکتبر 07, 2012, 04:09:45 بعد از ظهر
آخه شماره گذاری که میکنم و ارجاع میدم اول خوب اجرا کرد ولی بعدش این پیام اومد و تنطیم صفحه به هم خورده و شماره گداری فصل بعد جایگزین این فصلم شده به نطرتون چیکار کنم؟
مشکل از جای دیگری است. باید کمی فکر کنی و ببینی مشکل از کجاست. چه کاری انجام دادی که این مشکل پیدا شد.

MARZIYE

الان تمام لیبل ها را پاک کردم پون فصل سه را دوبار تکرار کرده بود.مرسی از جوابتون