• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

برعکس شدن حروف فارسی در جدول

نویسنده سایه, اکتبر 10, 2012, 09:51:34 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سایه

سلام خسته نباشید
می خوام توی یکی از خانه های جدول از یک کلمه فارسی استفاده کنم. ولی هر کار می کنم حروفش برعکس می شه.لطفا کمک کنید. ضمنا من از پکیج babel استفاده می کنم
چند فایل نمونه ضمیمه کردم
با تشکر

حسن قربانزاد

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: سایه در اکتبر 10, 2012, 09:51:34 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید
می خوام توی یکی از خانه های جدول از یک کلمه فارسی استفاده کنم. ولی هر کار می کنم حروفش برعکس می شه.لطفا کمک کنید. ضمنا من از پکیج babel استفاده می کنم
با تشکر
شما باید یه فایل کامل قابل اجرا و البته کمینه ارسال کنین تا ما بدونیم شما از چه بسته‌ها و دستورهایی استفاده کردین.

vafa

نقل قول از: سایه در اکتبر 10, 2012, 09:51:34 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید
با تشکر
ما نمی‌تونیم کمی کنیم. با مولف بسته عربی تماس بگیر.

فرشاد ترابی

سایه

این آشیه که دانشگاه واسه ما پخته. داخل style ای که الزاما باید داخل اون بنویسیم از پکیج babel  استفاده شده. با صحبت کردن با مدیر گروه هم مشکل حل نشد. :-[

aris852963

دستور \rl رو امتحان کردید؟ نمی دونم شاید بهتون کمک کنه شایدم نه
\rl{ریشه‌های مختلط}

vafa

نقل قول از: سایه در دسامبر 04, 2012, 09:00:32 بعد از ظهر
این آشیه که دانشگاه واسه ما پخته. داخل style ای که الزاما باید داخل اون بنویسیم از پکیج babel  استفاده شده. با صحبت کردن با مدیر گروه هم مشکل حل نشد. :-[
یک راهنمایی: برای اینکه مشکل درست بشه باید جدول راست به چپ حروف‌چینی بشه. کد لازم رو می‌تونید از توی بسته bidi بردارید.