• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر اندازه برای عنوان فصل

نویسنده mozhgan442, اکتبر 22, 2012, 06:20:19 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mozhgan442

سلام چطور می تونم عنوان فصلی که وسط هست رو بزرگتر کنم؟نمی دونم دستورش چیه؟فیل مربوط به سوالم رو میذارم
ممنون میشم کمکم کنین

وحید دامن‌افشان

فایل پیوست رو ببینین. عدد 1.7 رو می‌تونین کم و زیاد کنین.
چرا فایل ناقص گذاشتین؟

mozhgan442

سلام آقای دامن فشان ببخشید در متنم شماره تمام فصل ها به حروف تبدیل شده در صورتی که من میخواهم فقط سرفصل ها تبدیل به حروف شوند مثلا میخوام (فصل 1) به (فصل اول) تبدیل بشه ولی نمیخوام مثلا (تعریف 2.1) به (تعریف اول.2) تبدیل بشه در حالی که با توجه به فایلی که میفرستم دستورش همون طوری هست که نمیخوام چجوری باید این دستور رو اصلاح کنم
ممنون میشم کمکم کنید

وحید دامن‌افشان

برای چندمین بار، خواهش می‌کنم فایل کمینه بفرستین. داخل فایل‌های شلوغ گشتن و دستورها و بسته‌های نامربوط به مشکل رو کنار گذاشتن، وقت‌گیره. اولین وظیفه هر کسی که توی این تالار، سوال می‌پرسه، اینه که قوانین‌شو رعایت کنه؛ چه باب میلش باشه و چه نباشه.
کد زیر رو ببینین. استفاده از دستور
‎\renewcommand{\thechapter}{\tartibi{chapter}}‎
باعث این مشکل شده. چون شماره بخش‌ها، فرمول‌ها و ... از شمارنده \thechapter استفاده می‌کنن. بنابراین باید حذفش کنین و به صورت زیر عمل کنین.
\documentclass{book}
\usepackage{xepersian}
\defpersianfont\nastaliq[Scale=1.7]{IranNastaliq}
\makeatletter
\def\@makechapterhead#1{%
\vspace*{50\p@}%
{\parindent \z@ \if@RTL\raggedleft%
\else\raggedright%
\fi\normalfont
  \ifnum \c@secnumdepth >\m@ne
    \if@mainmatter
     {\nastaliq \huge\bfseries \@chapapp\space  \@tartibi\c@chapter}% این خط رو تغییر دادم.
      \par\nobreak
      \vskip 20\p@
     \fi
   \fi
   \interlinepenalty\@M
   \Huge \bfseries\centering {\nastaliq #1}\par\nobreak
   \vskip 40\p@
}}
\makeatother
\begin{document}
\chapter{
مفاهیم اساسی در مورد ابرگروه‌ها