• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر فاصله عبارت ریاضی و خطوط قبل و بعد آن در زی پرشین

نویسنده aris852963, اکتبر 30, 2012, 08:34:36 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

aris852963

با سلام
هنگام استفاده از بسته زی پرشین فاصله عبارات ریاضی با خطوط قبل و بعد تغییر می کند و یک اندازه نیست. اما اگر این بسته حذف شود و بخواهیم انگلیسی تایپ کنیم این مشکل وجود ندارد. آیا این یک باگ است؟ برای رفع آن چه باید کرد؟
مثالی در فایلهای کمینه موجود است.

فرشاد ترابی

این موضوع را من هم در زی‌پرشین دیدم و
یک روش برای حل آن این است که شما یک محیط جدید تعریف کنید
مثلاً به نام MyEquation و در آن تنظیم کنید که هنگام بستن
محیط یک فاصله منفی قرار بدهد.

aris852963

آقای دکتر ترابی من قصد تعریف محیط جدید را ندارم. در واقع با محیط \eqnarray* مشکل من حل می شود. ولی سوال من این است که آیا این باگه؟ با نوشتن یک دستور در اول فایل می توان آن را رفع کرد یا خیر؟

فرشاد ترابی

نقل قول از: aris852963 در اکتبر 30, 2012, 09:22:58 قبل از ظهر
آقای دکتر ترابی من قصد تعریف محیط جدید را ندارم. در واقع با محیط \eqnarray* مشکل من حل می شود. ولی سوال من این است که آیا این باگه؟ با نوشتن یک دستور در اول فایل می توان آن را رفع کرد یا خیر؟

این موضوع را باید از آقا وفا پرسید.

aris852963

آقای دکتر کارن‌پهلو و دیگر کاربران محترم و حرفه ای زی پرشین، لطفاً این مشکل رو در صورت امکان رفع کنید.

حسن ذاکری

سلام.
باگ هست، ولی مربوط به زی‌پرشین نیست. این باگ از eTeX به زی‌تک منتقل شده و مربوط به دستور بدوی \predisplaydirection‌ است.
این دستور جهت متن قبل از فرمول را ذخیره می‌کند، اما هنگام افزودن فاصله مناسب، دچار مشکل می‌شود.

برای رفع مشکل، باید مقدار \abovedisplayshortskip و \abovedisplayskip و همین‌طور برای فاصله زیرین را برابر قرار دهید. گرچه از نظر ظاهری کار صحیحی نیست، ولی این مشکل را حل می‌کند.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: aris852963 در اکتبر 30, 2012, 08:34:36 قبل از ظهر
برای رفع آن چه باید کرد؟
یه راه‌حل موقتی رو پیوست کردم.

aris852963

نقل قول از: حسن ذاکری در اکتبر 30, 2012, 12:19:19 بعد از ظهر
برای رفع مشکل، باید مقدار \abovedisplayshortskip و \abovedisplayskip و همین‌طور برای فاصله زیرین را برابر قرار دهید. گرچه از نظر ظاهری کار صحیحی نیست، ولی این مشکل را حل می‌کند.

برای من فقط دستور اول کار کرد. با دستور دوم  مشکل حل نشد. ضمناً خطا هم نگرفت.

vafa

این مشکل خیلی وقته که درست شده نه زی‌پرشین نه bidi دیگه (خیلی وقته حداقل ۶ ماه) از دستور بدوی \predisplaydirection استفاده نمی‌کنه پس شما اگر این مشکل را دارید به این خاطره که تک‌لایوتون بروز نیسن من وقتی فایل شما را اجرا می‌کنم، این چیزی است که می‌گیرم.

vafa

نقل قول از: Farschad در اکتبر 30, 2012, 08:51:22 قبل از ظهر
این موضوع را من هم در زی‌پرشین دیدم و
یک روش برای حل آن این است که شما یک محیط جدید تعریف کنید
مثلاً به نام MyEquation و در آن تنظیم کنید که هنگام بستن
محیط یک فاصله منفی قرار بدهد.
اگر این مشکا را دیدی به این خاطر بوده که تک‌لایوت بروز نبوده پس تک‌لایوت رو بروز کن.

vafa

نقل قول از: حسن ذاکری در اکتبر 30, 2012, 12:19:19 بعد از ظهر
سلام.
باگ هست، ولی مربوط به زی‌پرشین نیست. این باگ از eTeX به زی‌تک منتقل شده و مربوط به دستور بدوی \predisplaydirection‌ است.
این دستور جهت متن قبل از فرمول را ذخیره می‌کند، اما هنگام افزودن فاصله مناسب، دچار مشکل می‌شود.
خیلی وقته که نه زی‌پرشین و نه bidi از دستور \predisplaydirection استفاده نمی‌کنه.
نقل قول
دقیقاً کار اصولی نیست.

vafa

فرشاد ترابی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 30, 2012, 02:25:51 بعد از ظهر
اگر این مشکا را دیدی به این خاطر بوده که تک‌لایوت بروز نبوده پس تک‌لایوت رو بروز کن.
نه حق با شما بود. این موضوع را قبلاً دیده بودم ولی الان که دوباره پردازش کردم مشکلی نبود. مرسی.

vafa

نقل قول از: Farschad در اکتبر 30, 2012, 03:07:44 بعد از ظهر
نه حق با شما بود. این موضوع را قبلاً دیده بودم ولی الان که دوباره پردازش کردم مشکلی نبود. مرسی.
برای اولین بار فکر می‌کنم استاد شما بود که این مشکل را نشونم دادو من هم بلافاصله بعد از برگشتن درستش کردم.