• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر کردن حاشیه‌ها هنگام استفاده از محیط thebibliography

نویسنده وحید دامن‌افشان, فبریه 25, 2010, 11:41:08 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در آپریل 08, 2010, 11:11:28 قبل از ظهر
سلام. من چک کردم، مشکلی ندیدم ولی متوجه تفاوت بین آنها هم نشدم ???
خروجی همه یکسان است. همینگونه باید باشد؟
( در ضمن چون از bibtex به صورت ساده استفاده شده خروجی بر حسب الفبا به درستی مرتب نشده است)
من هم در فایل شما مشکلی یا تفاوتی نمی‌بینم که امیدبخش است.

vafa

نقل قول از: وحید دامن افشان در آپریل 08, 2010, 11:20:32 قبل از ظهر
خیلی ممنون. اما به نظر شما توی عکسی که ضمیمه کردم، نباید اون قسمتی رو که با رنگ قرمز مشخص کردم، پر بشه؟ چون در غیر این صورت، عرض صفحه بهم می‌ریزه.
در ضمن، این حالت رو باید در کلاس book همراه با سربرگ، دقیق‌تر بررسی کنیم.
۱- نه چون اونجایی که شما با قرمز مشخص کردید آخر خط هست. سؤال اصلی این است که شمارهٔ ۲ کتاب‌نامه از نظر حاشیه‌بندی چجوری باید قرار بگیره.

۲- کار تست کار شماست نه کار من.

۳- بهتر است نظرات دیگران را هم بدانیم.

vafa

خوب بالاخره حالت دوجهته هم را درست کردم. باید بسته bidi را از دوباره دانلود کنید. دو محیط LTRitems و RTLitems تعریف شده‌اند در بستهٔ bidi که این مشکل را حل می‌کنند. این را هم بگم که تمام بسته‌های فارسی در لاتک که من دیده‌ام، باگ قبلی ما را که وحید به آن اشاره کرده بود دارا می‌باشند و درست کردن این باگ انصافاً کار راحتی بود در مقایسه با سایر باگها.

اگر اعتراضی نباشد، من این باگ را حل شده می‌دانم و فقط باید تعریف از نو محیط کتاب‌نامه را برای کلاسهای دیگر و بسته زی‌پرشین انجام دهم.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: زهرا در آپریل 08, 2010, 12:28:01 بعد از ظهر
۱- نه چون اونجایی که شما با قرمز مشخص کردید آخر خط هست.
نمی‌دونم، شاید.
سؤال اصلی این است که شمارهٔ ۲ کتاب‌نامه از نظر حاشیه‌بندی چجوری باید قرار بگیره.
به نظر من، باید اندازه حاشیه عرض مراجع، چه فارسی باشه چه انگلیسی و یا مخلوطی از هر دو، باید با اندازه حاشیه قسمت‌های دیگر متن، برابر باشه. در ضمن، اندازه سربرگ هم به نظر من بهتره که مثل عکس ضمیمه شده باشه.
راستی بهتر نیست  شماره ۱، یه کمی بیاد طرف راست؟ (همون جایی که با رنگ آبی مشخص کردم)
۲- کار تست کار شماست نه کار من.
۳- بهتر است نظرات دیگران را هم بدانیم.
بله حق با شماست. خواهشاً دوستان دیگه هم امتحان کنن و نظرشون رو بگن.

vafa

نقل قول از: وحید دامن افشان در آپریل 09, 2010, 12:13:40 قبل از ظهر
نمی‌دونم، شاید.به نظر من، باید اندازه حاشیه عرض مراجع، چه فارسی باشه چه انگلیسی و یا مخلوطی از هر دو، باید با اندازه حاشیه قسمت‌های دیگر متن، برابر باشه. در ضمن، اندازه سربرگ هم به نظر من بهتره که مثل عکس ضمیمه شده باشه.
راستی بهتر نیست  شماره ۱، یه کمی بیاد طرف راست؟ (همون جایی که با رنگ آبی مشخص کردم) بله حق با شماست. خواهشاً دوستان دیگه هم امتحان کنن و نظرشون رو بگن.
پست قبلی من رو ببینید، من این مشکل رو درست کردم. در مورد اینکه ۱ بیاد کمی راست جواب من خیر است چون ملاک من حالت انگلیسی است و در اون حالت ۱ کمی چپ نیست همون اندازه که ۱ راسته در حالت انگلیسی ۱ همون اندازه چپه.

کلاً این مشکل محیط کتاب‌نامه نیست بلکه مشکل محیطهایی مثل itemizeو description و enumerate هست که در حروف‌چینی دوجهته چون شما فقط یکبار می‌تونید rightskip و leftskip رو set کنید، این مشکل پیش‌می‌امد و با تدبیری که من انجام دادم این مشکل حل شده است.

vafa

یک اصلاح کوجک انجام دادم الان که ۱۰۰ درصد فقرات دوجهته را بی‌نقص و بدون باگ انجام می‌دهد. به مثال ضمیمه شده نگاه کنید.

vafa

راهنمای بسته bidi را هم به روز کرده‌ام. بنابراین اگر راهنما را بخوانید، تمام این دستورات و محیط‌ها توضیح داده شده‌اند.