• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

hang کردن biditexmaker v3.1-3 هنگام تایپ $

نویسنده aris852963, نوامبر 14, 2012, 08:37:47 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

aris852963

با سلام
من و سه نفر از هم دانشگاهیام تا روز دوشنبه (پریروز) خیلی راحت از biditexmaker v3.1-3 برای تایپ رساله استفاده می کردیم. دقیقاً از دیروز ساعت 10 صبح اتفاق عجیبی برای هر سه نفرمون افتاد. هرگاه می خواهیم داخل متر فارسی از عبارت ریاضی استفاده کنام و $ بزنیم حدود 5 ثانیه طول میکشه که $ ظاهر بشه و هنگام بستن آن نیز همین اتفاق می اقاه. دوستان آیا به همچین مشکلی برخوردید؟ اگر بله علت چیست یا چه میتونه باشه؟ برای رفع آن چه باید بکنیم؟
با تشکر

هادی صفی‌اقدم

سلام
چون $ وقتی میزنین تک‌میکر میخاد بقیه‌ی دستورهای بعدش را های‌لایت و رنگی کنی، این باعث هنگ میشه.

من در این موارد از ctrl+shift+m استفاده می‌کنم.

aris852963

اخه قبلا فقط 1 ثانیه هنگ میکرد الان حدودا 5 ثانیه این طور شده و برای هر چهار نفرمونم همزمان اتفاق افتاده. ضمناً با space دادن در $ نیز این مشکل پیش میاد. مثلا
x\rightarrow a
لازمه بگم که هنگامی که مقاله انگلیسی باهاش تایپ میکنم این مشکلو نداره.
با این توضیحات بیشتر آیا بازهم نظرتون عوض نمیشه؟

هادی صفی‌اقدم

فرق ۱ و ۵ ثانیه احتمالا بخاطر زیاد شدن متن‌ بعد از اون دلار هست.
هر چقدر بیشتر باشه، بیشتر طول میشکه.
ممکنه بخاطر این باشه که مثلا ادمین سایت‌تون policyهای جدیدی روی کامپیوترهای set کرده که باعث کندی سیستم عامل و تبدیل شدن ۱ ثانبه به ۵ ثانیه شده.
کارکاترهای کنترلی که مخفی هستن، فقط موقع تایپ فارسی اضافه میشن.
به همین دلیل موقع تایپ لاتین این مشکل را ندارین.
اگر خیلی اذیت‌تون میکنه، می‌تونین خاصیت دوجهته‌ی بی‌دی‌تکمیکر را غیر فعال کنید.
یا اینکه از ویرایگشرهای دیگری مثل تک-ورکس که این مشکلو نداره استفاده کنید.