• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تعریف محیط جدید برای شکلها بصورت «شکل ن۱-۲: دومین شکل»

نویسنده مرتضی, نوامبر 21, 2012, 01:35:56 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرتضی

برای گذاشتن زیرشکل. همونطور که تو راهنمای بسته subfig هست و من در تمام متن فایل اصلیم بدون مشکل استفاده کردم. تو همین فایلی هم که ضمیمه کردم، وقتی \subfloat رو توی محیط figure قرار میدم، بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی توی محیط figurenhsa قرار میدم ارور میده. محیط figurenhsa رو هم از شما یاد گرفتم یعنی اینطور نبوده که از خودم بطور غلط استفاده کنم. بنابراین اگه نگاهی به فایل بندازید و توی محیط figurenhsa چند تا زیرشکل بدون مشکل ایجاد کنید ممنون میشم.

هادی صفی‌اقدم

الان فهمیدم! من فکر می‌کردم بسته ی subfig دستور subfig را فقط مهیا میکنه و subfloat را نمی‌دونستم.
فایل ضمیمه شده.

مرتضی

آقا هادی بازم ممنون.
ولی هنوز یک مشکل باقی مانده: شمارنده محیط «شکل ن» همگام با شمارنده محیط figure است در صورتیکه این محیط جدید باید شمارنده مستقل خودش را داشته باشد. کلا به اینصورت است که مثلا فصل اول ما ۲۰ تا شکل دارد. بعد از آن، قسمت مسائل فصل اول را داریم که خودش ۴ شکل دارد که شماره‌شان باید بصورت «شکل ن۱-۱»، «شکل ن۱-۲» و ... باشد. همینطور در فصل دوم مثلا ۱۰ شکل داریم. بعد از آن قسمت مسائل فصل دوم را داریم که بصورت «شکل ن۲-۱»، «شکل ن۲-۲» و ... هستند. یعنی در کل شماره این محیط باید مستقل از شماره محیط شکلهای معمولی باشد.
در آخرین فایلی که فرستادید، از بسته float استفاده نکردید، اگر بتوان با استفاده از این بسته این کار را انجام داد که عالی می‌شود.

هادی صفی‌اقدم

خواهش می‌کنم. کار خاصی نتونستم انجام بدم.
مشکلی که گفتین نیست. دوباره فایلی که من فرستادم را چک کنین.
با بسته‌ی float فرصت نشد و هر چی باهاش سر و کله زدم، نشد.

مرتضی

با تشکر از پیگیری‌های آقای صفی‌اقدم.
پاسخ نهایی بصورت فایل ضمیمه است

هادی صفی‌اقدم

خیلی عالی...
فقط توصیه‌ی بسته‌ی bidi اینه که به جای جداکننده دستی، از ‪\SepMark‬ استفاده کنیم که اگه استفاده کنیم عالی میشه.

هادی صفی‌اقدم

لیست شکل‌های بخش تمرین‌ها در لیست شکل‌ها ظاهر نمیشه. (البته لازم هم نیست.!)
سر فرصت یادمون باشه اضافه کنیم.