• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تبلیغ بسته bidi در tex.stackexchange

نویسنده vafa, دسامبر 14, 2012, 03:42:04 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

محمود امین‌طوسی

سلام، سعی کردم ولی موفق نشدم. :(
برای رای دادن نیاز به حداقل ۵ امتیاز داریم که از آنجا که شاید هیچ یک از ما در آن فعال نباشیم احتمالا نخواهیم توانست رای بدهیم.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

حسن ذاکری

من رای دادم. فکر می‌کنم حداقل ۳ تا دیگه لازم باشه.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در دسامبر 14, 2012, 09:21:26 بعد از ظهر
سلام، سعی کردم ولی موفق نشدم. :(
برای رای دادن نیاز به حداقل ۵ امتیاز داریم که از آنجا که شاید هیچ یک از ما در آن فعال نباشیم احتمالا نخواهیم توانست رای بدهیم.
گرفتن امتیاز توی این سایت، کار سختی نیست. کافیه که فقط یه سوال بپرسید!
لطفاً این کار رو بکنین.

وحید دامن‌افشان

منم رای دادم. فقط ۲ رای دیگه لازم داریم.

وحید دامن‌افشان

من امضام رو برای تبلیغ این تاپیک تغییر دادم. هر کی دیگه خواست تغییر بده، این کدیه که استفاده کردم:
[url=https://plus.google.com/u/0/117502748467689914311/posts/8WefAPgxTbj][color=red][b]درخواست فوری:[/b][/color] [b]به بسته bidi رای بدید![/b][/url]

وحید دامن‌افشان

هووورااااااا
با رای هادی و یه نفر دیگه، شدیم ۷ رای و اومدیم توی این صفحه.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در دسامبر 15, 2012, 09:22:02 بعد از ظهر
من امضام رو برای تبلیغ این تاپیک تغییر دادم. هر کی دیگه خواست تغییر بده، این کدیه که استفاده کردم:
[url=https://plus.google.com/u/0/117502748467689914311/posts/8WefAPgxTbj][color=red][b]درخواست فوری:[/b][/color] [b]به بسته bidi رای بدید![/b][/url]

اینجوری کسی جیمیل نداشته باشه، نمیتونه لینک موجود در امضای تو رو ببینه وحید جان.
من خود صفحه‌‌ای که دکتر کارن‌پهلو گذاشته بود را توی امضام گذاشتم. اما نمیدونم رای بیشتر خوبه یا لازم نیست.
نقل قول از: وحید دامن‌افشان در دسامبر 15, 2012, 09:27:52 بعد از ظهر
هووورااااااا
با رای هادی و یه نفر دیگه، شدیم ۷ رای و اومدیم توی این صفحه.
;)
منم با راهنمایی‌های وحید جان تونستم رای بدم. ممنون ازش

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در دسامبر 15, 2012, 10:04:00 بعد از ظهر
اینجوری کسی جیمیل نداشته باشه، نمیتونه لینک موجود در امضای تو رو ببینه وحید جان.
نه این‌طور نیست. همه پست‌های گوگل‌پلاس به صورت public منتشر می‌شن تا همه (حتی بدون وارد شدن به حساب گوگل) بتونن این پست‌ها رو ببینن.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در دسامبر 16, 2012, 12:31:44 قبل از ظهر
نه این‌طور نیست. همه پست‌های گوگل‌پلاس به صورت public منتشر می‌شن تا همه (حتی بدون وارد شدن به حساب گوگل) بتونن این پست‌ها رو ببینن.
نه وحید جان. منظورم این بنود. باید بیشتر توضیح میدادم. (نخاستم کلمه‌های ف\ی\لتر و ... را بیارم.)
بخاطر ف*یل+ترینگ، اگر کسی بدون وارد شدن به اکانت جیمیل، لینکی از گوگل پلاس را کلیک کنه، براش صفحه‌ی ف*یل+ترینگ میاد.
اما اگر وارد اکانت جیمیل‌ش بشه، بعدش روی لینک گوگل‌پلاس کلیک کنه، صفحه ی موردنظر باز میشه.

vafa

اگر کسی خواست تبلیغ من رو تغییر بده و قشنگترش کنه، خواهش می‌کنم این کار رو انجام بده. من وقت زیادی نداشتم و خیلی هول هولکی انجام دادم.