• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

معرفی زی‌پرشین در دانشگاه دامغان، علامه طباطبایی، شریف و سبزوار

نویسنده mohammad, مارس 14, 2010, 05:52:29 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mohammad

با سلام خدمت تمامی دوستان من هفته گذشته در حد اطلاعات کم خودم زی پرشین رو در دانشگاه علوم پایه دامغان معرفی نمودم.
من دی وی دی نسخه ۱.۰.۳ زی پرشین رو دارم که کلاس book  اون دارای مشکل (شماره قضیه ها به درستی نمایش داده نمیشه) است. می خواستم بدونم ایا می توان نسخه ۱.۰.۴ رو از Ctan  گرفت و جایگزین فایلهای نسخه قدیم در دی وی دی کرد یا خیرفقط باید بعد از نصب اپدیت اینترنتی یا دستی نمود

راستی اگه بخوام فایل ارایه شده که توسط کلاسbidipresentation حروفچینی شده را ارسال کنم چگونه باید این کار رو انجام بدم.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: mohammad در مارس 14, 2010, 05:52:29 بعد از ظهر
با سلام خدمت تمامی دوستان من هفته گذشته در حد اطلاعات کم خودم زی پرشین رو در دانشگاه علوم پایه دامغان معرفی نمودم.
از تلاش شما متشکریم. اگر اسلایدهایی درست کرده‌اید و آنها را در اینجا قرار بدهید، می‌تواند مورد استفاده سایرین نیز قرار بگیرد.
من دی وی دی نسخه ۱.۰.۳ زی پرشین رو دارم که کلاس book  اون دارای مشکل (شماره قضیه ها به درستی نمایش داده نمیشه) است.
بهتر بود با یک مثال مشکل را مشخص می‌کردید. این پســـــــت را ببینید شاید جواب شما باشد.
می خواستم بدونم ایا می توان نسخه ۱.۰.۴ رو از Ctan  گرفت و جایگزین فایلهای نسخه قدیم در دی وی دی کرد یا خیرفقط باید بعد از نصب اپدیت اینترنتی یا دستی نمود
به هر دو صورت می‌توان بروزرسانی نمود. صفحه بروزرسانی زی‌پرشین در ویکی را ببینید.

راستی اگه بخوام فایل ارایه شده که توسط کلاسbidipresentation حروفچینی شده را ارسال کنم چگونه باید این کار رو انجام بدم.
برای ضمیمه کردن یک فایل به پست خود، از گزینه «انتخابهای اختیاری بیشتر» در پایین کادر مربوط به نوشتم پست استفاده کنید.

مدیریت: تصحیح لینک ویکی
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

mohammad

با سلام 

من میخواستم فایل رو ضمیمه کنم ولی حجم فایل با لاست و این اجازه را نمیدهد
لطفا راهنمایی کنید.

محمود امین‌طوسی

حجم آن چقدر است؟
می‌توانید آنرا به مرکز دانلود سایـت -و مثلا قسمت متفرقه- آپلود نموده و به من یا آقا مهدی اطلاع دهید تا اجازه نشر آن داده شود.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

مهدی امیدعلی

من دی وی دی نسخه ۱.۰.۳ زی پرشین رو دارم که کلاس book  اون دارای مشکل (شماره قضیه ها به درستی نمایش داده نمیشه) است. می خواستم بدونم ایا می توان نسخه ۱.۰.۴ رو از Ctan  گرفت و جایگزین فایلهای نسخه قدیم در دی وی دی کرد یا خیرفقط باید بعد از نصب اپدیت اینترنتی یا دستی نمود

در مورد آپدیت دی‌وی‌دی میک‌تک، اگر دی‌وی‌دی است که من ارسال می‌کنم این کار امکان پذیر است (البته باید سورس میک‌تک را در دیسک سخت ذخیره کنید و بعد عمل آپدیت را انجام دهید و سورس را دوباره روی یک دی‌وی‌دی جدید انتقال دهید.) قبلا روش این کار را در ویکی انتشار داده بودم ولی سعی می‌کنم در چند روز آینده راهنمای انجام این کار را روی مرکز دانلود قرار دهم.

mohammad

کار آپدیت رو انجام دادم این رو برای آموزش زیپزشین(کلاسی آموزشی برای دانشجویان ارشد دانشگاه دامغان جهت تایپ مستندات فارسی از جمله پایان نامه) می خواستم که درست شد.

حجم فایل پی دی اف 890k است سورس اون متاسفانه موقع تعویض ویندوز کامپیوترم روی دسکتاپ بوده و از بین رفت. در اولین فرصت سعی می کنم سورس اون رو هم بذارم.

mohammad

فایل رو در قسمت  متفرقه  مرکز دانلود آپلود کردم اقای امین طوسی (همشهری محترم ;))  زحمت بقیه کار با شما.

محمود امین‌طوسی

جناب رمضان‌پور، فایل را تایید کردم و از شما تشکر می‌کنم.
چند نکته را باید عرض کنم:
۱- سال انتشار فارسی‌تک ۱۳۸۴ نیست و ۱۳۷۱ بوده است.
۲- برای مقایسه لاتک و ورد بد نیست این متــــــــن که توسط آقا مسعود ترجمه شده است را مطالعه فرمایید.
۳- به جای گروه گوگل به این تالار ارجاع بدهید.

مدیریت: تصحیح لینک ویکی
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

mohammad

با سلام
1- فارسی تک اولیه که بر پایه امگا کار میکرد  حق با شماست  ولی فارسی تک بر پایه لاتک 2.09 فکر کنم 84 بوده
2- حتما متشکرم
3- سمینار تموم شده ولی برای دانشجویان کلاس آموزشی نرم افزار چشم.

و حالا یک سوال.
من در کلاس اموزشی نرم افزار  می خوام نحوه تولید نمایه با زیندی رو بگم میشه یک راهنمای خوب در مورد طریقه استفاده و نصب (اگه نیازه) معرفی کنید.

باز هم تشکر می کنم

امیرمسعود

روش نمایه‌سازی اینجا (به طور پراکنده) گفته شده. اگر دیگران هم تأییدش می‌کنند بر اساس آن پیش بروید. مدتی است که می‌خواهم آن را در ویکی هم بنویسم ولی فرصت نمی‌کنم.

مهدی امیدعلی

نقل قول از: امیرمسعود در آپریل 27, 2010, 03:07:25 بعد از ظهر
روش نمایه‌سازی اینجا (به طور پراکنده) گفته شده. اگر دیگران هم تأییدش می‌کنند بر اساس آن پیش بروید. مدتی است که می‌خواهم آن را در ویکی هم بنویسم ولی فرصت نمی‌کنم.
روش ذکر شده هیچ مشکلی ندارد و حتی در لیست ایمیل xindy هم مطرح شده است و دیگران استفاده کرده‌اند.

آسیه

سلام

امروز من و یکی از دوستانم لاتک و بسته‌ی زی‌پرشین در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه معرفی کردیم. کم کم این بسته داره گسترش پیدا می‌کنه و مورد استفاده‌ی کاربران قرار می‌گیره.

امیدوارم ما هم تونسته باشیم در گسترش این بسته گام مفیدی برداشته باشیم. :)

vafa

نقل قول از: آسیه در آپریل 28, 2010, 03:43:13 بعد از ظهر
سلام

امروز من و یکی از دوستانم لاتک و بسته‌ی زی‌پرشین در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه معرفی کردیم. کم کم این بسته داره گسترش پیدا می‌کنه و مورد استفاده‌ی کاربران قرار می‌گیره.

امیدوارم ما هم تونسته باشیم در گسترش این بسته گام مفیدی برداشته باشیم. :)
دانشگاه علامه کجاست؟

آسیه

دانشگاه علامه طباطبایی که مخففش علامه هست ;)

d.edalat

اگر برای معرفی زی‌پرشین و ارائه‌ی آن در این‌جا و آن‌جا، متن و اسلایدی مناسب تهیه شود و در سایت قرار بگیرد؛ مفید خواهد بود؟؟