• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

عدم نمایش اعداد در \mathtt

نویسنده mahtab1860, فبریه 08, 2013, 06:57:19 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mahtab1860

در تکلایو ۲.۷ اعداد در فونت \mathtt قابل نمایش بودند ولی الان که از میک تک 2.8 استفاده میکنم اعداد در \mathtt نمایش داده نمیشوند. مشکل چیه؟ :-\

aris852963

منم یه زمانی مشکل شما رو داشتم. با آپدیت بسته زی پرشین کارم راه افتاد. البته پیشنهاد من اینه که یا میک تک 2.9 را ماکل نصب و اپدیت کنید یا این کار رو روی تک لایو 2012 انجام بدید.

mahtab1860

یعنی هیچ راهی به جز این نیست؟ :(
فرصتم خیلی کمه ،واسه اپدیت و نصب یه ورژن دیگه نمیتونم ریسک کنم. میترسم کل کارم بریزم به هم :(

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: mahtab1860 در فبریه 08, 2013, 06:57:19 بعد از ظهر
در تکلایو ۲.۷ اعداد در فونت \mathtt قابل نمایش بودند ولی الان که از میک تک 2.8 استفاده میکنم اعداد در \mathtt نمایش داده نمیشوند. مشکل چیه؟ :-\
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم، این دستور رو بعد از فراخوانی زی‌پرشین قرار بدین.
\setmathttdigitfont{Yas}‎

mahtab1860

ممنون از راهنماییتون
فونت yas رو نصب کردم دستوری که گفتید هم کپی کردم ولی بازم جواب نداد :'(
اول فایل pdf مینویسه yas انگاری دستورو نمیشناسه  :-\

هادی صفی‌اقدم

فکر کنم بخاطر قدیمی بودن نسخه‌ی زی‌پرشین مشاست که اون دستورو نمیشناسه.

mahtab1860

ای خدا یعنی هیچ راهی نیست!!! نمیشه سمینارمو ارائه بدم بعدش دوباره بیفتم تو دردسر نصب تکلایو :'(

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: mahtab1860 در فبریه 08, 2013, 09:05:12 بعد از ظهر
یعنی هیچ راهی به جز این نیست؟ :(
فرصتم خیلی کمه ،واسه اپدیت و نصب یه ورژن دیگه نمیتونم ریسک کنم. میترسم کل کارم بریزم به هم :(
نقل قول از: mahtab1860 در فبریه 09, 2013, 11:42:38 قبل از ظهر
ای خدا یعنی هیچ راهی نیست!!! نمیشه سمینارمو ارائه بدم بعدش دوباره بیفتم تو دردسر نصب تکلایو :'(
هیچ ریسکی نداره. شما اگه میخایین مطمین باشین، میتونین دی‌وی‌دی مجموعه‌ی پارسی‌لاتک را پستی ازم بگیرین.
راهنمای نصب کامل و دقیق و مو به مو توی مجموعه هست.
اگر مشکلی خوردین، تلفمی یا به صورت ریموت از اینترنت میتونم براتون نصب کنم. (با هزینه. چون راهنمای داخل دی‌وی‌دی مجموعه‌ی پارسی‌لاتک چند ساله که تکمیل شده و همه‌ی مشکلات نصب درش اومده.)