• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

استفاده از فونت قرآن طه

نویسنده امیر وهاب‌پور, فبریه 22, 2013, 12:05:19 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

امیر وهاب‌پور

سلام خدمت دوستان.
من برای تایپ یک متن که حاوی آیات متعدد قرآن هست، مدتها دنبال فونت مناسبی می‌گشتم که هم شکیل باشه، هم کمی حالت سنتی داشته باشه و هم با اعراب‌گذاری استاندارد هماهنگ باشه. در این جست‌ و جوها از بین فونت‌های موجود، فونت‌های نیریزی، و قرآن طه به نظرم بهتر بودند و من مورد دوم رو بیشتر پسندیدم.
اما موقع استفاده از این فونت با مشکل مواجه شدم: علی‌رغم اینکه در ورد خیلی خوب کار می‌کنه، اما در لیتک ظاهراْ با بعضی کاراکترها همسازی نداره و وقتی ران می‌گیرم ‌پی‌دی‌اف نمایش داده نمی‌شه. این که میگم با بعضی کاراکترها علتش اینه که بعضی آیات رو نمایش میده ولی بعضی‌ها رو نه. اگر کسی قبلاْ تجربه‌ی مشابهی داشته ممنون می‌شم کمک کنه.

فایل نمونه و فونت‌های نام برده شده رو ضمیمه کردم.

vafa

همانطور که در گذشته گفتم زی‌پرشین برای حروف‌چینی زبان تازی نوشته نشده است.

هادی صفی‌اقدم

ببخشین بسته‌ای برای این کار در کشورهای خارجی نوشته شده؟

مسهر باقری

مسهر باقری

به ویژه این بسته با قلم ها و اعراب گذاری که از ویژگی های زبان عربی است، سازگاری دارد.

امیر وهاب‌پور

نقل قول از: مسهر باقری در فبریه 22, 2013, 02:28:27 بعد از ظهر
به ویژه این بسته با قلم ها و اعراب گذاری که از ویژگی های زبان عربی است، سازگاری دارد.

فکر می کنم این بسته رایگان نیست، درسته؟

امیر وهاب‌پور

امروز توی سایت‌های عربی هم سرچ کردم و به یک فونت نسبتاً مناسب برخوردم. با امتحانی که کردم به نظرم تقریباً کامله و در هر دو حالت regular و bold خیلی خوب با لاتک هم‌خوانی داره. هرچند از لحاظ زیبایی به فونت قرآن‌طه نمی‌رسه، اما برای تایپ آیات نیاز من رو که برطرف کرد. البته بی‌شباهت به فونت زر نیست. آدرسشو براتون میذارم.

http://fonts.qurancomplex.gov.sa/?page_id=608