• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

عدم نمایش پی دی اف پس از مدتی کار با تک میکر

نویسنده حمیدرضا, آپریل 23, 2013, 10:22:14 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

حمیدرضا

سلام
بعد از یه مدت کار با تک میکر و پردازش فایل‌های مختلف، دیگه خروجی پی دی اف نشون داده نمیشه و مجبور میشم کل تک میکر رو ببندم و دوباره فایل‌ها رو اجرا کنم که پی دی اف رو نشون بده. نمیشه فایل کمینه بفرستم، چون به فایل مربوط نمیشه!
مثال کاملتر:
مثلا دارم با فایل 1 کار میکنم و داخلش می‌نویسم . پردازش میکنم و خروجی پی دی اف رو می‌بینم. هر چند بار این کار رو انجام بدم مشکلی پیش نمیاد.  وقتی فایل 2 رو هم باز می‌کنم و رو این پردازش رو انجام می‌دم و خروجی می‌گیرم باز هم مشکلی پیش نمیاد. اما وقتی از این فایل به اون فایل زیاد برم دیگه هیچ خروجی پی دی اف ی نشون نمیده! مثل اینکه خسته میشه! و کل فایل‌ها رو میبندم و بدون اینکه در فایلی تغییری ایجاد کنم، پی دی اف رو راحت نشون میده. مشکل چی میتونه باشه؟!
از تک میکر 1.9.9 استفاده میکنم

حمیدرضا

شرمنده دوستان، تو این مورد یه سوتی بزرگ دادم :) و الان فهمیدم چرا این مشکل واسم پیش میومد!
وقتی  فایل دوم رو اجرا می‌کردم و پی‌دی‌اف باز می‌شد، اون رو نمی‌بستم! و وقتی فایل اول رو اجرا می‌کردم و می‌خواستم پی‌دی‌اف اون فایل رو ببینم ارور می‌داد. چون هنوز پی‌دی‌اف قبلی باز بوده!! :)