• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

درخواست راهنمایی در مورد نوشتن یک فرمول

نویسنده ztavocy, آپریل 25, 2013, 03:29:57 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ztavocy

باسلام
دنبال تز دکترا ی On graph-based cryptographic hash function که نگارش Petit است فایل تکس آن هستم.به نظرم در این سایت دیدم ولی الان هرچقدر دنبالش هستم پیدا نمی کنم لطفاکمک کنید.
با تشکر

علت ویرایش: ویرایش عنوان موضوع.

vafa

اشتباه می‌کنی، چرا همچین چیزی باید اینجا وجود داشته باشه؟ فایل تک دکترای یک نفر دیگه به چه درد شما می‌خوره؟

ztavocy

برای پایان نامه ام می خواهم از بعضی از دستورات ارائه شده در آن استفاده کنم

vafa

نقل قول از: ztavocy در آپریل 25, 2013, 03:48:52 بعد از ظهر
برای پایان نامه ام می خواهم از بعضی از دستورات ارائه شده در آن استفاده کنم
دقیقاً یعنی چه دستوراتی؟

به هر حال از خودش بخواه که فایل تک پایان‌نامش رو در احتیارت بگذاره:

http://perso.uclouvain.be/christophe.petit/

اگر این کار رو نمی‌کنه حتماً دوست نداره فایل تک پایان‌نامش رو در اختیار قرار بده به دلایل روشنی که وجود داره.

ztavocy

دستورات شکل ها و فرمول های استفاده شده در قضایا

زبان انگلیسی من در حد ترجمه است.

vafa

نقل قول از: ztavocy در آپریل 25, 2013, 04:28:56 بعد از ظهر
دستورات شکل ها و فرمول های استفاده شده در قضایا

زبان انگلیسی من در حد ترجمه است.
پس بجای اینکار بهتره یک کتاب لاتک بخونی.

ztavocy

کتابشو خوندم
تا یک جایی هم نوشتم.فقط میخواستم کارم کمی سریعتر پیش بره

vafa

نقل قول از: ztavocy در آپریل 25, 2013, 06:54:36 بعد از ظهر
کتابشو خوندم
تا یک جایی هم نوشتم.فقط میخواستم کارم کمی سریعتر پیش بره
کارت هر چند هم کند پیش بره، خیلی ازشمندتر از اونه که کد یک نفر دیگر را کپی کنی. چون آخر سر نتیجه کار تمام نتیجه تلاش خودت هست. اگر برات سوالی پیش میاد میتونی تو این تالار بپرسی و ما هم تا جایی که بتونیم کمکت می‌کنیم.

ztavocy

خوب یک جاهایی مشکل دارم مثلا نوشتن یک فرمول با تابع مینیمم که زیر مینیمم باید یک شرطی بنویسم خوب نمیشه بصورت اندیس نوشت چون باید دقیفا زیر تابعmin نوشته بشه و الا داشتم خودم می نوشتم یادم اومد قبلا تکشو دیدم خیلی گشتم پیدا نکردم شاید یک سایت دیگری بوده به هر حال اگه کمک کنید ممنون میشم شکلها را هم با عکس گرفتن درست می کنم فقط تو نوشتن این جور توابع موندم.

fatemeh1600

1

ztavocy