• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در نصب تک‌لایو (بعد از حذف میک‌تک)

نویسنده zoze, آپریل 29, 2013, 10:47:13 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

zoze

سلام خسته نباشید.
من قبلا Mik tex 2.8 رو سیستمم نصب بود.به پیش نهاد دوستان تک لایو رو دانلود کردم،میک تک رو حذف کردم و الان که میخوام تک لایو رو نصب کنم با مشکل مواجهم.مشکلم رو فرستادم اگر ممکنه کمکم کنید.کلی فایل پایان نامه داشتم.ممنون.

zoze

مسهر باقری

zoze

سلام
نه از همین سایت دانلودش کردم.رو pc نصب کردم به راحتی نصب شد(البته رو pc قبلا هیچ لاتکی نداشتم).الان که میخوام رو لبتاپ نصب کنم گیر کردم.

مسهر باقری

تکلایو 2013 رو از مخازن رسمی اون دانلود کنید و فایل iso رو روی یک DVD رایت کنید و سپس عملیات نصب رو مطابق اتوران DVD انجام بدید. به همین راحتی.
پیروز باشید.

مسهر باقری

این هم لیست مخازن
http://www.tug.org/texlive/mirmon/
البته این نسخه در حال حاضر آزمایشی است و تا حدود دو ماه دیگه نسخه‌ی رسمی منتشر میشه. نسخه‌ی پایدار فعلی 2012 هستش.

zoze

ببخشید من هم 2012 رو گرفته ام.آیا مشکل از نوع نسخه است یا.......؟

مسهر باقری

نه به نسخه ارتباطی نداره. آیا نسخه‌ی 2012 رو که گفتید دانلود کردید هم همین مشکل رو داره؟

zoze

بله دیگه.اصلا من فقط 2012 رو دانلود کردم.
ببخشید با توجه به فایل پیوستی که فرستادم،مشکل دقیقا چیه؟(اطلاعات دیگه ای نیاز هست بفرستم؟)

مسهر باقری

منظورم دانلود از مخازن زسمی هستش. نسخه‌ای که در سایت پارسی لاتک قرار داده داده اگر اشتباه نکنم نسخه‌ی PORTABLE هستش. باز هم تکرار می‌کنم که نسخه‌ی کامل رو از مخازن رسمی دانلود کنید. قاعدتا نباید مشکلی در نصب به وجود بیاد.
پیروز باشید.

zoze

ببخشید چند تا سوال:
1: شما گفتید فایل iso، ولی تو مخازن که فایل iso نیست.یه سری فایله که باید دونه به دونه دانلود کنیم.اگر اشتباه میکنم بگین!
2: آیا شما الان با 2013 کار میکننین.اگر آره آیا به مشکل جدی در کار برنخوردین(باگ نرم افزاری)
3:همونطور که گفتم من همین فایل 2012 که دانلود کردم رو روی pc به راحتی نصب کردم.ولی چون رو لپتاپم قبلا Mik tex2.8 نصب بود و اونو پاک کردم گفتم شاید مشکل از این باشه.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: zoze در آپریل 29, 2013, 10:47:13 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید.
من قبلا Mik tex 2.8 رو سیستمم نصب بود.به پیش نهاد دوستان تک لایو رو دانلود کردم،میک تک رو حذف کردم و الان که میخوام تک لایو رو نصب کنم با مشکل مواجهم.مشکلم رو فرستادم اگر ممکنه کمکم کنید.کلی فایل پایان نامه داشتم.ممنون.
در پوشه‌ی مخزن تک‌لایو که دانلود کردین، بعد نصب یک فایل با نام install.log هست.
اینو اینجا ضمیمه کنین.
نقل قول از: مسهر باقری در می 01, 2013, 01:20:26 قبل از ظهر
منظورم دانلود از مخازن زسمی هستش. نسخه‌ای که در سایت پارسی لاتک قرار داده داده اگر اشتباه نکنم نسخه‌ی PORTABLE هستش. باز هم تکرار می‌کنم که نسخه‌ی کامل رو از مخازن رسمی دانلود کنید. قاعدتا نباید مشکلی در نصب به وجود بیاد.
پیروز باشید.
خیر. تک‌لایو همراه داخل سایت نداریم. اما مشکلشو حل کرده‌ام و قراره بذارم.

vafa

لطفاً تک‌لایو همراه را داحل سایت نگذارید. بیشتر از این که مفید باشه، مضره.

zoze

سلام
منظورتون کدوم نصبه؟نصبی که روی pc انجام دادم؟(چون روی لپتاپ که اصلا نصب نشد و هر بار همون فایل ضمیمه ای که در پست بالایی فرستادم رو نشون میده)
در ضمن متن کامل path رو هم میفرستم شاید مشکل از اونه.

C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;C:\Program Files (x86)\Insightful\splus80\;C:\Program Files (x86)\ParsiLaTeX2e\bin;C:\Program Files (x86)\MiKTeX 2.8\xindy\miktex\bin

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: zoze در می 01, 2013, 07:13:04 بعد از ظهر
سلام
منظورتون کدوم نصبه؟نصبی که روی pc انجام دادم؟(چون روی لپتاپ که اصلا نصب نشد و هر بار همون فایل ضمیمه ای که در پست بالایی فرستادم رو نشون میده)
در ضمن متن کامل path رو هم میفرستم شاید مشکل از اونه.

C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;C:\Program Files (x86)\Insightful\splus80\;C:\Program Files (x86)\ParsiLaTeX2e\bin;C:\Program Files (x86)\MiKTeX 2.8\xindy\miktex\bin
خیلی واضحه! منظورم نصبی هست که عکس مشکل نصبشو بالا گذاشتین.
حدسم درست از آب دراومد!
شما path سیستم‌تون مشکل داره. احتمالا ویروس خرابش کرده و یا خودتون اشتباهی مواردی را ازش حذف کردین.
شما دکمه‌ی win کیبورد را بگیرین و بزنین r
بعدش توش تایپ کنین cmd و اینتر بزنین. نتیجه را اعلام کنین بهم.