• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

دریافت خطا هنگام کامپایل فایل با استفاده از نسخه xepersian

نویسنده Arman86, می 01, 2013, 10:28:00 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

Arman86

سلام
مدتی است که با تک کار می کنم قبلا فایل پیوست بدون خطا اجرا می شد اما حالا نه؟؟ مشکل از update کردنه؟ همه فونت ها رو هم روی سیستم دارم؟
لطفا راهنمایی کنید.

vafa

بروز نبودن توزیع تک. راه‌حل: استفاده از نسخه بروز تک‌لایو 2013. روشنه؟

Arman86

سلام ممنون از پاسختون. من از miktex2.9  استفاده می کنم و Texlive ندارم. و تک رو از update  می کنم از قسمت  update(admin ) ولی چرا جواب می دهد که هیچ update نیست؟ ممنون می شم که راهنماییم بکنید.

narimand

نقل قول از: Arman86 در می 01, 2013, 02:55:15 بعد از ظهر
سلام ممنون از پاسختون. من از miktex2.9  استفاده می کنم و Texlive ندارم. و تک رو از update  می کنم از قسمت  update(admin ) ولی چرا جواب می دهد که هیچ update نیست؟ ممنون می شم که راهنماییم بکنید.

شما هر چه سریع‌تر تک لایو رو دانلود کنید تا از شر میک‌تک خلاص بشید. میک‌تک کلا مشکل داره با فارسی

Arman86

ممنون
همین کارو کردم و خیلی وقته راحت شدم. Texlive 2012  نصب کردم و MikTex 2.9 رو حذف کردم.

فرشاد ترابی

نقل قول از: Arman86 در می 17, 2013, 11:07:09 قبل از ظهر
ممنون
همین کارو کردم و خیلی وقته راحت شدم. Texlive 2012  نصب کردم و MikTex 2.9 رو حذف کردم.
من پیشنهاد می‌کنم که texlive 2013 را نصب کنید چون طبق آنچه که در این پست عنوان شده، تک‌لایو 2012 یخ‌زده شده و
امکان بروزرسانی وجود نداره. به همین دلیل، آخرین نگارشی از زی‌پرشین که شما دریافت می‌کنید، 12.4 خواهد بود در حالی که
در تک‌لایو 2013 نگارش 12.8 هم وجود دارد که ممکن است بسیاری از مشکلات آتی شما در آن حل شده باشد.