• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کارگاه ماکرونویسی توسط آقای وفا کارن‌پهلو در دانشگاه خواجه نصیر

نویسنده فرشاد ترابی, می 26, 2013, 10:41:57 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

اگر دوستان صبر بفرمایند، هفته‌ی دیگر یک پست جدید تحت عنوان «نحوه‌ی ثبت نام در کلاس ماکرونویسی» در تالار قرار خواهم داد و نحوه‌ی ثبت نام
را بیان خواهم کرد. ممنون از همگی

a.g

سلام آقای دکتر کارن‌پهلو

امید که تن‌درست باشید

من میل دارم در کارگاه ماکرونویسی شما در دانشگاه خواجه نصیر شرکت کنم؛ اما کامپیوتر همراه (لپ‌تاپ) ندارم. آقای ترابی نوشتند که کامپیوتر را شرکت کننده
باید داشته باشد. اگر من بخواهم بدون کامپیوتر (لپ‌تاپ) در کارگاه شرکت کنم؛ این کار را چقدر سودمند ارزیابی می‌کنید؟ آیا با فعالیت‌هایی (برای نمونه با یادداشت برداشتن از گفته‌های شما یا گرفتن جزوه یا فایل‌هایی که در کارگاه خواهید داد) خواهم توانست از کارگاه‌تان بهره‌ای  ببرم؟ می‌شود لطفاً راه‌نمایی کنید؟

در ضمن از آقای ترابی پرسیدم که تهیه‌ی جزوه‌ها و دی‌وی‌دی (فیلم) جداگانه (بدون شرکت در کارگاه ولی با پرداخت هزینه‌هاش) آیا شدنی است؟ ایشان پاسخ را موکول به مشورت با شما کردند. لطفاً نظر خود را اعلام کنید.

با درود

vafa

نقل قول از: a.g در جون 03, 2013, 11:29:39 قبل از ظهر
سلام آقای دکتر کارن‌پهلو

امید که تن‌درست باشید

من میل دارم در کارگاه ماکرونویسی شما در دانشگاه خواجه نصیر شرکت کنم؛ اما کامپیوتر همراه (لپ‌تاپ) ندارم. آقای ترابی نوشتند که کامپیوتر را شرکت کننده
باید داشته باشد. اگر من بخواهم بدون کامپیوتر (لپ‌تاپ) در کارگاه شرکت کنم؛ این کار را چقدر سودمند ارزیابی می‌کنید؟ آیا با فعالیت‌هایی (برای نمونه با یادداشت برداشتن از گفته‌های شما یا گرفتن جزوه یا فایل‌هایی که در کارگاه خواهید داد) خواهم توانست از کارگاه‌تان بهره‌ای  ببرم؟ می‌شود لطفاً راه‌نمایی کنید؟

در ضمن از آقای ترابی پرسیدم که تهیه‌ی جزوه‌ها و دی‌وی‌دی (فیلم) جداگانه (بدون شرکت در کارگاه ولی با پرداخت هزینه‌هاش) آیا شدنی است؟ ایشان پاسخ را موکول به مشورت با شما کردند. لطفاً نظر خود را اعلام کنید.

با درود
من قصد داشتم که برای کلاس، اسلاید بسازم و مقداری هم این کار را کرده بودم اما بعد از مشورت با چندین نفر به این نتیجه رسیدم که ساختن اسلاید و استفاده از آن بیهوده است زیرا که شرکت‌کنندگان در کلاس خسته خواهند شد و چیز زیادی یاد نمی‌گیرند. در عوض تصمیم گرفتم که از whiteboard یا blackboard (بسته به امکانات کلاس) استفاده کنم و مطالب را بصورت دستی بنویسم و توضیح بدهم. در این صورت یادگیری مطالب بهتر خواهد بود و خسته کننده نیست. در طی کلاس از شرکت‌کنندگان می‌خواهم مثال‌هایی را اجرا کنند و خودشان بصورت عملی نتیجه کار را ببیند. روشنه که من در طی سه روز ۱۲۰ صفحه جزوه را کلمه به کلمه نخواهم نوشت چون اولاً وقت نخواهد شد و دوماً مطالب قبلاً در جزوه قرار دارد. کاری که من خواهم کرد بیان مطالب موجود در جزوه بصورت خلاصه‌وار و توضیح آنهاست (بسیاری از افراد خواندن کتاب یا جزوه را دوست ندارند چون برایشان خسته کننده است و ترجیح می‌دهند در کلاس شرکت کنند و خودشان note برداری کنند).

حتی اگر کامپیوتر نداشته باشید، کلاس برای شما سودمند است و کار با کامپیوتر شاید خیلی کم باشد (در حد اجرای چندین مثال که شاید بیشتر از نیم ساعت در طی یک روز نشود) به هر حال من کامپیوتر خودم که یک Macbook pro است را می‌آورم، اگر دانشگاه توانست تعدادی کامپیوتر شخصی در اختیار کلاس قرار دهد که مشکلی نخواهد بود اما اگر اینطور نبود و شما تنها فردی بودید که کامپیوتر نداشت، من کامپیوتر خودم را در اختیار شما قرار می‌دهم تا بتوانید خودتان مانند سایرین مثالها را اجرا کنید.

دی‌وی‌دی که مشکلی ندارد. شما می‌توانید هر زمان که خواستید آن را خریداری کنید (منظورم بعد از اتمام کلاس است) اما در مورد جزوه من قصد ندارم آنها را برای فروش بگذارم.

vafa

ببخشید من خیلی سعی کردم تا تمرین کنم تا بتونم مطالب را به فارسی توضیح بدهم اما برای من خیلی سخته و  وقت‌گیر. فکر نمی‌کنم بتونم مطالب رو به فارسی توضیح بدهم. متأسفانه مجبورم از انگلیسی استفاده کنم اما هر شخصی که خواست به فارسی می‌تونه سوال کنه.

فرشاد ترابی

نقل قول از: aris852963 در جون 02, 2013, 10:21:12 بعد از ظهر
دکتر ترابی عزیز
تکلیف گواهی ها چه شد؟ آیا امکان صدور آن وجود دارد؟
با سلام
بالاخره با صحبت‌هایی که کردم قرار شده که از طرف بسیج دانشجویی گواهی صادر بشه.
ولی تعداد ثبت نام ها خیلی کمه. آیا باید چنین کلاسی تشکیل بشه؟ فقط با ۳ نفر؟

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در جون 18, 2013, 06:06:36 بعد از ظهر
با سلام
Certainly not; I have got more important thing to do than this. If you decide to cancel the class, please let me know

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: فرشاد ترابی در جون 18, 2013, 06:06:36 بعد از ظهر
با سلام
سلام
قبلا یک جایی (نمیدونم کجا) پرسیدم که اجازه‌ی تبلیغ برای کلاس را دارم یا نه و جواب نگرفتم.
اجازه هست؟

هادی صفی‌اقدم

فرشاد ترابی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 18, 2013, 09:03:11 بعد از ظهر
سلام
قبلا یک جایی (نمیدونم کجا) پرسیدم که اجازه‌ی تبلیغ برای کلاس را دارم یا نه و جواب نگرفتم.
اجازه هست؟
من فقط یک جا یادم هست که شما پرسیدید می‌خواهید برای تمام contact‌ هاتون ایمیل بدید که من هم ابراز خوشجالی کردم.
نمی‌دانم جای دیگری هم بود یا نه.

فرشاد ترابی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 18, 2013, 10:28:59 بعد از ظهر
ببخشین هیئت علمی‌ها هم تخفیف دارن؟
من خودم کامل ثبت نام کردم. بعد یک سؤال!
اگر دانشجویان تخفیف داشته باشند، هیأت علمی‌ها هم تخفیف داشته باشند، دیگر چه مخاطبی باقی می‌مونه؟!

فرشاد ترابی

نقل قول از: Vafa Khalighi در جون 18, 2013, 08:15:51 بعد از ظهر
Certainly not; I have got more important thing to do than this. If you decide to cancel the class, please let me know
به نظر من و با توجه به نظر شما، اگر چنین حالتی باشه بهتره که کلاس کلاً‌  برگزار نشه. به نظر شما حداقل چند نفر باید در کلاس باشند؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: فرشاد ترابی در جون 19, 2013, 12:05:45 قبل از ظهر
من خودم کامل ثبت نام کردم. بعد یک سؤال!
اگر دانشجویان تخفیف داشته باشند، هیأت علمی‌ها هم تخفیف داشته باشند، دیگر چه مخاطبی باقی می‌مونه؟!

هر چی نظر شما باشه.
نقل قول از: فرشاد ترابی در جون 19, 2013, 12:07:20 قبل از ظهر
به نظر من و با توجه به نظر شما، اگر چنین حالتی باشه بهتره که کلاس کلاً‌  برگزار نشه. به نظر شما حداقل چند نفر باید در کلاس باشند؟
ببخشین، من باید برای تبلیغ از شما اجازه بگیرم یا دکتر کارن‌پهلو؟
اگر باید از دکتر کارن‌پهلو اجازه بگیرم، که ایشون شماره تماس لطف کردن و در اختیار گذاشتن و میتونم فردا ازشون بپرسم. اگر که از شما باید بپرسم، که بیزحمت بفرمایین.
با تشکر قبلی

فرشاد ترابی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 19, 2013, 12:44:16 قبل از ظهر
.ببخشین، من باید برای تبلیغ از شما اجازه بگیرم یا دکتر کارن‌پهلو؟
اگر باید از دکتر کارن‌پهلو اجازه بگیرم، که ایشون شماره تماس لطف کردن و در اختیار گذاشتن و میتونم فردا ازشون بپرسم. اگر که از شما باید بپرسم، که بیزحمت بفرمایین.
با تشکر قبلی
مگه تبلیغ کردن اجازه می‌]خواد؟ کمک کردن و امور یک کار را پیش بردن همواره درخور ستایش و تحسین است. ما از شما ممنون هم خواهیم بود.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: فرشاد ترابی در جون 19, 2013, 01:05:38 قبل از ظهر
مگه تبلیغ کردن اجازه می‌]خواد؟ کمک کردن و امور یک کار را پیش بردن همواره درخور ستایش و تحسین است. ما از شما ممنون هم خواهیم بود.
درست میفرمایین، ولی واقعیتشو بخایین بخاطر مسایل اخیر ترسیدم و خواستم اول اجازه بگیرم.
پس فردا اول صبح تبلیغ من شروع میشه! :)
ولی تو رو خدا خواهش میکنم کلاس به این خوبی و نایابو کنسل نکنین.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 19, 2013, 01:55:18 قبل از ظهر
درست میفرمایین، ولی واقعیتشو بخایین بخاطر مسایل اخیر ترسیدم و خواستم اول اجازه بگیرم.
پس فردا اول صبح تبلیغ من شروع میشه! :)
چرا پس‌فردا؟ خیلی دیره. چند روز بیشتر به شروع کارگاه نمونده.