• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

عنوانهای بالای سربرگهام حذف شده اند

نویسنده sasachi, جولای 04, 2013, 04:04:45 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

sasachi

قبلاا بالای سربرگ‌هایم عنوان فصل‌ها بود ولی نمی‌دانم چه کاری انجام دادم که آن‌ها رفته است.
من کجایش را باید تغییر دهم؟

ویرایش شده توسط: همکار تالار گفتگوی پارسی‌لاتک
علت: حذف متن فایل نمونه‌ی copy و Paste شده که شماره‌ی خط‌ها هم داشت و ...(همون فایل نمونه ی ضمیمه‌ شده‌ی کاربر بود.)

فرشاد ترابی

فایل شما مشکلات دیگر دارد. اولا اینکه چنین فایلی برای تشخیص مشکل اصلا مناسب نیست. این فایل نزدیک به 400 خط است در حالی که
فایل مناسب برای تشخیص مشکل نباید بیش از 40 خط باشد.
بعدش شما از بسته‌ها متفاوت بعد از فراخوانی xepersian استفاده کردید که این مشکل ساز می‌شه. هنگام پردازش هم به شما تذکر می‌ده ولی
ظاهراً شما این تذکر را خیلی جدی نمی‌گیرید.
خروجی برنامه‌ی شما هم درست است. شما تا صفحه ۶ هیچ بخشی ندارید بنابراین سمت چپ بالای صفحه شما خالی است.
از وقتی که فایل شما به اولین sectioin‌ برخورد می‌کند، یک بخش جدید ایجاد شده و بنابراین بالای صفحه شما هم درست می‌شود.

هادی صفی‌اقدم

صحبت‌های دکتر ترابی خیلی جامع بود.
با اجازه، همچنین:
فونت متن‌تون B Nazanin هست که فونت استانداردی برای تایپ متون ریاضی نیستو چون ممیز پارسی و صفر توخالی نداره. توی متن‌تون نقطه با صفر فهمیدنش سخته.
همون فونت Yas که برای اعداد گذاشتین، فونت خوبیه و از اون استفاده کنین.
بسته‌ی زی‌پرشین را بعد همه‌ی پکیج‌ها بردم.
شماره‌گذاری فرمول‌های شماره‌دار شما کلا اشتباهه. باید از محیط equation یا align و ... استفاده کنین.
ارجاع بهشون هم کاملا اشتباهه و استفاده نکردین و زحمت‌های آینده‌ی خودتونو زیاد کردین.
لاتک برای اینکه همه‌ی کارها اسلوبمند و قانون‌مند بشه و ارجاع و ... اتوماتیک انجام بشه.
آیتم‌بندی شما با ‎$\bullet$ هست که اشتباهه. باید از محیط itemize استفاده کنین.

sasachi

در فایل کمینه این مشکل نیست ولی در فایل خودم (کل پایان نامه) این مشکل هست. باید کل پایان نامم را بفرستم؟

sasachi

این فایل xpersian کجا باید باشه.
چه طوری باید به یک فرمول یا یکی از مراجعم ارجاع بدم. البته فکر کنم برنامه من زیاد جدید نباشه.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: sasachi در جولای 05, 2013, 07:51:12 بعد از ظهر
در فایل کمینه این مشکل نیست ولی در فایل خودم (کل پایان نامه) این مشکل هست. باید کل پایان نامم را بفرستم؟
نه. قبلا کسی این کارو کرده بود و بعدا توی موتورهای جستجو فایلش ایندکس شده بود و همه دیده‌ بودن و شاکی شده بود. نباید بفرستین. توی قوانین تالار هم تاکید کردیم.
در پایان‌نامه مشکل‌تون چیه؟ دقیق بفرمایین.

sasachi

توی نمونه فایلی که فرستاده بودم بالای سربرگهام عنوان فصل خورده ولی در پایان نامه خودم نخورده در حالیکه اون قسمتهای اولش دقیقا عین هم است(منظورم دستورهای قبل از begin ducument است)

sasachi

سلام.
برای رفع این مشکل میتونم فقط فایل log کل پایان نامه ام را بفرستم؟
با تشکر

sasachi

سلام
میخواستم بگم علاوه بر عنوان سربرگهام ، شماره صفحاتم هم حذف شده. لفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

sasachi

سلام
لفا در این مورد راهنمایی بفرمایید
با تشکر

سید احمد موسوی

نیاز نیست کل پایان نامه را بفرستی. فایل اصلی پایان نامه را بدون فصل ها بفرست. فقط مقداری متن نمونه در آن بنویس که مشکل را به خوبی نشان دهد. بسته های بی مورد را هم حذف کن.

سید احمد موسوی

فایلت رو چک کن ببین جایی \pagestyle{empty}  نگذاشته‌ای.
توصیه: با توجه به فایلی که در پست اول ضمیمه کردی اگر با ورد تایپ می‌کردی بهتر بود.

sasachi

sasachi

نمیدانم چرا وقتی یک فایل کوچک از پایان نامه تهیه میکنم این مشکل برطرف میشود. برای همین نمیدانم چه کاری انجام دهم

سید احمد موسوی

تو همین فایل نمونه‌ای که ضمیمه کردی ۳ بار استفاده کردی که؟ پوشه‌ات رو یه جای دیگه کپی کن. در هر مرحله مقداری از مطالب فصول را پاک کن و فایل را اجرا کن. ببین کجا مشکل رفع میشه. مشکل رو پیدا خواهی کرد.