• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر فاصله خطوط در محیط enumerate

نویسنده شهلا ناصری, جولای 16, 2013, 01:44:53 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

شهلا ناصری

سلام
ببخشید من همین موضوع رو در تالار پیدا کردم  اما نتونستم اونجا پاسخ بدم. کدی که در آخر پست نوشته بودید که از پکیج enumitem استفاده شود. همون کد رو اجرا کردم ولی خطا داره میشه راهنمایی کنید ممنون

هادی صفی‌اقدم

شهلا ناصری

در واقع نمیدونم چرا این فایل درست شد خود به خود اما من میخوام در یک فایل دیگه اینو به کا ببرم که این خطا رو میده

Undefined control sequence.
\labelenumi ->\if@rl {\I
                         {\number \c@enumi }}.\else {\number \c@enumi }.\fi
l.233 \item
           [1.]

aris852963

فایل شما در سیستم من بدون خطا اجرا می شود. البته کاراکترهای اضافی مربوط به encoding داشت که پاکشون کردم. خروجی رو ضمیمه میکنم ببینید.

شهلا ناصری

آره درست شد برای خودم همین فایل. اما من اینو میخوام در یک فایل دیگه بکار ببرم. که در اون فایل خطا میگیره فایل logشو فرستادم با خطایی که میگیره. میخوام خطای اون فایلو بدونم. ممنون.

شهلا ناصری

سلام ببخشید فایلم درست شد. فقط میشه یه کاری کرد که کل enumerateها مثل هم یشن یا اینکه برای تغییر فاصله باید برای تک تک enumerateها این کد رو بنویسیم؟ ممنون

fatemeh1600

می تونی برای دستور مورد نظر یه اسم بزاری:
\documentclass[a4 paper‎, ‎11pt]{book}‎
‎\usepackage{enumitem} ‎‎
\def\be{‎\begin{enumerate}[itemsep=‎1‎cm‎, ‎topsep=0cm‎, ‎partopsep=0‎.‎‎4‎cm,parsep=‎0‎cm]‎}‎‎
‎\def\ee{‎\end{enumerate}‎‎‎}
‎\begin{document}‎
‎‎
\be‎‎‎\item‎
‎a1‎
‎\item‎
‎a2‎
‎\ee ‎‎
xhgsksdhskudhsukdh ‎s‎
‎\be ‎‎
‎‎\item ‎hmgd ‎bd‎
\item ‎bmjsd‎