• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قراردادن نمودارها و جدول های متلب

نویسنده za-aki, آگوست 01, 2013, 02:51:46 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

za-aki

سلام چه جوری می تونم نمودارها و جدول هایی که با متلب کشیدم در زی پرشین قرار بدم یعنی اول به چه فرمی باید تبدیل باشه و بعد چه جوری در زی پرشین قرار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم سریع جواب بدهید.

فرشاد ترابی

اول باید نمودارها را به صورت عکس در بیاورید. فرمتهای jpg, bmp, eps, pdf قابل قبول هستند.
سپس با استفاده از بسته graphicx و با دستور includegraphics می‌توانید آنرا در لیتک قرار دهید.

za-aki

وقتی شکل را قرار دادم چه جوری شماره گذاری کنم مثلا شکل 4.1 که شماره در فهرست شکل ها هم نشان داده بشه؟؟؟؟؟؟؟

حسن قربانزاد

با
\begin{figure}
\centering‎
‎\includegraphics[height=5cm]{نام شکل}‎‎
‎\caption{‏عنوان شکل}‎
\end{figure}

za-aki

سلام
چه جوری نمودار و جدول رسم شده در متلب رو به  پی دی اف تبدیل کنم؟

za-aki

یا چه جوری نمودارها را به  فرمتهای jpg, bmp, eps, pdf  تبدیل کنم؟؟؟ چون فرمتش اینها نیست.

za-aki

کاش یک نفر هر چه سریعتر جواب می داد!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: za-aki در آگوست 04, 2013, 04:13:07 بعد از ظهر
کاش یک نفر هر چه سریعتر جواب می داد!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
بیزحمت از این کاراکترهای علامت تعجب و سوال تعداد بالا استفاده نکنین.
کسی بخاد جواب بده و وقت داشته باشه، جواب میده، کسی وقت نداشته باشه، خودتون وبکشین هم جواب نمبدن.
این کارها محیط دانشگاهی این تالارو خراب میکنه.
ممنون بابت توجه‌تون.

محمود امین‌طوسی

سلام
به روشهای مختلفی می‌توانید کار خود را انجام دهید. مثلا خروجی جداول را در یک فایل متنی قرار داده و سپس آنرا به فرم مناسب لاتک ویرایش کنید.
شما می‌توانید با برنامه نویسی در متلب دستورات لاتک مورد نیاز برای رسم نمودار یا جداول را در تولید کرده و در داخل فایل قرار دهید.
برای توضیحات بیشتر این پسـت و پستهای بعدی آنرا ملاحظه فرمایید.

حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

خود متلب خروجی eps و jpg میده.
زی‌پرشین تقریبا اکثر فرمت‌ها (انواع) عکس را پشتیبانی میکنه. همه‌ی مواردی که گفتین. و نیازی به تبدیل نیست. چون همین تبدیل اگه درست انجام نشه، کیفیت نموارد و عکس‌هاتونو پایین میاره. باز با ghost script و image magic میتونین عکس‌ها را تبدیل کنین.