• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

شکستن خطی که حاوی کلمات فارسی و فرمول ریاضی با هم می باشد؟

نویسنده avagolriz, آگوست 09, 2013, 07:19:30 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

avagolriz

خطی دارم که قسمتی از آن یک فرمول ریاضی است و بقیه آن چند کلمه فارسی که اینها در کنار هم باعث شده که خط خیلی طولانی شود طوریکه از حاشیه تجاوز می کند . چه طور می توانم این مشکل رو حل کنم؟؟

فرشاد ترابی

طولانی شدن خط به دو دلیل است:

1. شما در یک خط اصلا هیچ فاصله‌ای نگذاشته باشید و همه‌ی کلمات پشت سرهم چسبیده به هم باشند.
2. طول فرمول بسیار بزرگ باشد

به نظرم مشکل شما از حالت دوم است اما چون اصلا نمی‌دونم چی نوشتید و چکار دارید می‌کنید پاسخی ندارم.

avagolriz

ممنون فایل تک رو براتون فرستادم  می خوام دو خط آخر کوتاه تر بشن چون تو پایان نامه خودم از حاشیه تجاوز می کنه.
ممنون می شم راهنماییم کنید

vafa

نقل قول از: avagolriz در آگوست 09, 2013, 07:19:30 بعد از ظهر
خطی دارم که قسمتی از آن یک فرمول ریاضی است و بقیه آن چند کلمه فارسی که اینها در کنار هم باعث شده که خط خیلی طولانی شود طوریکه از حاشیه تجاوز می کند . چه طور می توانم این مشکل رو حل کنم؟؟
من هم به پیغام خصوصی شما جواب دادم. یا می‌تونید فایل رو اینجا قرار بدهید تا آقای ترابی جواب شما را بدهند یا اگر دوست داشتید فایلتون رو برای من ایمیل کنید تا نگاهی بیندازم. ولی بصورت کلی یا باید از کشیدگی استفاده کنید یا اینکه مقداری hyphenation exception تعریف کنید.