• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل کلاس تز در آپدیت جدید

نویسنده amirjadidi, می 24, 2010, 11:07:21 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

amirjadidi

با سلام
پس از آپدیت MikTex مشکل زیر در بسته پایان‌نامه ایجاد شده است. فایل log به پیوست میباشد.

محمود امین‌طوسی

آقا وفا گفته‌اند:
نقل قول
xepersian-thesis از نسخهٔ 1.0.3 حذف شده است و ما فعلاً در نسخه 1.0.7 هستیم اما هنوز افراد از این کلاس استفاده می‌کنند یا آن را توزیع می‌کنند. طبق مجوز LPPL شما نمی‌توانید کلاس xepersian-thesis را توزیع کنید یا اینکه آن را به کسی دیگر پیشنهاد کنید (که خودش یک نوع توزیع کردن است). همچنین توصیه می‌کنم از این کلاس استفاده نکنید چون اگر مشکلی داشته پاشید، حداقل جوابی از سوی من نخواهید گرفت.
اما از آنجا که شما از قبل مشغول استفاده از آن بوده‌اید امیدورام راهنمایی من خلاف محسوب نگردد. من مشکل شما را قبلاً داشتم که به  صورتی که در این پسـت اشاره شده است عمل کردم و مشکل برطرف شد. ولی الان با آخرین نسخه‌های Bidi,xepersian حتی بدون آن راه حل هم مشکلی ندارم.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

amirjadidi

با عوض کردن \abstractpage با \abstract مشکل حل شد
ما که نفهمیدیم بالاخره \abstractpage درسته یا \abstract !!!