• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

اعداد درون فرمول ها و بین $$ در زی پرشین

نویسنده parisaz90, آگوست 19, 2013, 11:45:30 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

parisaz90

با سلام

مشکلی که با زی پرشین دارم آن است که اعداد درون فرمول ها و بین علامت دلار را فارسی نمی نویسد و انگلیسی تایپ می کند. تنها اعدادی که درون متن اصلی هستند و شماره فرمول ها و شماره صفحات را فارسی می نویسد

وحید دامن‌افشان

لطفاً یک فایل واقعاً کمینه پیوست کنین تا ببینیم مشکل از کجاست. بدون فایل کمینه، نمی‌تونیم کمکی بکنیم.

parisaz90

مثلا رد فایلی که پیوست کردم اعداد درون فرمول ها چه آن فرمول هایی که در متن آمده اند وچه فرمول هایی که شماره دارند همگی انگلیسی هستند در صورتی که باید فارسی باشند

علیرضا بیکی

نقل قول از: parisaz90 در آگوست 20, 2013, 12:59:52 قبل از ظهر
مثلا رد فایلی که پیوست کردم اعداد درون فرمول ها چه آن فرمول هایی که در متن آمده اند وچه فرمول هایی که شماره دارند همگی انگلیسی هستند در صورتی که باید فارسی باشند

شما فایل tex را قرار ندادید که مهم هست. من نمی‌دانم از چه دستوراتی استفاده کردید. ولی دستور زیر تمام اعداد درون فرمول‌ها (چه بین علامت دلار و چه در دستور ) را فارسی کرده. من خودم این کار را در پایان‌نامه‌ام انجام دادم.
\setdigitfont{Yas}
فونت را هر چه خواستید بگذارید.
اگر هم از این دستور استفاده کرده‌اید و جواب نگرفتید، قطعاً جایی ایراد دارد که نیاز است فایل tex را بگذارید (با pdf نمیشه راهنمایی کرد).

parisaz90

با همین دستور \setdigitfont  فقط فرمول های درون متن و align فارسی می شوند ولی فرمول های equation فارسی نشدند
فایل پایان نامه را ضمیمه کردم