• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد فهرست نمادها به صورت دلخواه

نویسنده s.cheraghi, آگوست 26, 2013, 08:47:14 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

s.cheraghi

با سلام
میخواستم ببینم امکانش هست فهرست نمادی که با استفاده از پکیج glossaries ایجاد میکنیم به صورت دلخواه تغییر بدیم؟
میخوام وقتی در این لیست مخفف ها و تعریف کاملشون با خط چین از هم جدا شوند و در دو طرف یک سطر قرار بگیرند

وحید دامن‌افشان

توی تالار، نمونه‌ش رو داریم. در این انجمن، می‌تونید پیدا کنید.

s.cheraghi

ممنون آقای دامن افشان
من جستجو کردم و یک نمونه رو در ادرس زیر دیدم:

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=4940.msg25813

این فایل خروجی مناسب داره
اما آیا مورد دیگه ای هست که نیاز به نوشتن این همه کد برای من استفاده کننده نباشه (که موجب پیچیده شدن در متون بزرگ میشه)؟
مثل کاری که آقای طوسی برای ایجاد واژه نامه انجام دادن

s.cheraghi

ممنون آقای دامن افشان خروجی مورد نظر من همین هست ولی چون تعداد لغات توی متنم زیاد هست، مرتب کردن اونها سخته، آیا روشی هست که بشه هر بار که این لغات در متن استفاده میشه به صورت خودکار در مکان صحیح خود در فهرست نمادها قرار بگیره؟

s.cheraghi

ممنون از اینکه با کمال آرامش وقتتون رو در اختیار ما قرار میدین :)
من امروز یکم واژه نامه ای که آقای طوسی ایجاد کرده بودن رو تغییر دادم
تونستم یک چیزی شبیه به اون چیزی که میخوام درست کنم
اما یک مشکل است:
وقتی دستور مربوط به طبقه بندی کلمات رو بر میدارم(آرگومانش رو برمیدارم) یک مربع در انتهای هر خط گذاشته میشه

‎\renewcommand*{\glsgroupheading}[1]{\begin{LTR} \section*{\lr{\glsgetgrouptitle{##1}}} \end{LTR}}‎

ممنون

وحید دامن‌افشان

یه جفت آکولاد اضافه دور دو کلمه اول واژه‌نامه گذاشتین.

s.cheraghi

اونا رو هم برداشتم ولی فرقی نکرد
یک مشکل دیگه هم هست:
وقتی یک نماد رو در متن با استفاده از دستورات نوشته شده به فهرست اضافه میکنم، به جای اون دستور توی متن یک فضای خالی درست میکنه.
تو فایلی که گذاشتم هم قابل مشاهده هست.