• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کارگاه ماکرونویسی در تالار

نویسنده سید احمد موسوی, آگوست 29, 2013, 04:24:31 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

تخفیف دانشجویی نصف مبلغ هست (۵۰ هزار تومان برای هر کلاس برای یک دانشجو).

فرشاد ترابی

پس کسانی که مایل به ثبت نام هستند لطفا به شماره حسابی که در این پست آمده مبلغ را واریز نمایند.

فرشاد ترابی

با سلام جهت آکاهی از روند آمار ثبت نام در کارگاه نام ثبت نام کنندگان را در این پست آوردم. درصورت ثبت نام جدید آنرا بروز خواهم کرد
1. فرشاد ترابی
2. نریمان درافشان

فرشاد ترابی

در ضمن، بد نیست در مورد زمان کلاس نیز صحبت بشه. مسلما اگر کلاس‌ها به صورت متمرکز باشه خیلی خوبه ولی به شرطی که بتوان یک زمان مشخص برای همه
درنظر گرفت. بهتره در این مورد از همین الان صحبت کنیم.

narimand

نقل قول از: فرشاد ترابی در دسامبر 26, 2013, 06:09:32 بعد از ظهر
در ضمن، بد نیست در مورد زمان کلاس نیز صحبت بشه. مسلما اگر کلاس‌ها به صورت متمرکز باشه خیلی خوبه ولی به شرطی که بتوان یک زمان مشخص برای همه
درنظر گرفت. بهتره در این مورد از همین الان صحبت کنیم.

فکر نمیکنم بشه هماهنگی انجام داد، هر کسی برنامه زمانی مختلفی داره، خود جناب کارن‌پهلو هم اختلاف زمانی دارن با اینجا.
شاید اگه مثل دوره‌های آنلاینی مثل Coursera.org مطالب برای مطالعه قرار بگیره و یه ددلاین ۱ هقته‌ای برای مطالعه و انجام تکالیف اون بخش باشه تا وارد هفته بعدی درس بشیم.

هادی صفی‌اقدم

سلام / درود
من هم میخام در این کارگاه مفید شرکت کنم.

در مورد سرعت اینترنت در ایران که دکتر کارن‌پهلو گفتن:
سرعت الان تا ۱۰ مگ توسط شرکت‌ها فروخته میشه ولی خیلی گرون!
امّا چیزی که در دسترس مردم و مخصوصا قشر دانشجویی که باهاشون ارتابط ریموت اینترنتی دارم (برای نصب لاتک یا رفع اشکال نصب)
می‌تونم بگم حدود ۵۰ درصد اینترنت خوب دارن که بشه باهاش کلاس برگزار کرد.

یک مشکل دیگه اینه که کسی ندیدم که بتونه بدون پشتیبانی یک کامپیوتری،
این طور برنامه‌هایی که کلاس رو بصورت اینترنتی و آنلاین برگزار میکنن راه‌اندازی کنن.
به‌نظرم این مشکل از مشکل بررسی سرعت اینترنت ایران مهم‌تر و مشکل‌سازتر باشه.
مگر اینکه برنامه‌ای باشه که این دردسرها رو نداشته باشه.
من با log me in  و Team Viewer کار می‌کنم.
اولی سخته باهاش کار کردن. سرعتش هم پایینه. اجازهٔ استفادهٔ تجاری هم میده.
دومی خیلی خوبه و کار باهاش خیلی ساده.
امّا اجازهٔ اسفادهٔ تجاری نمیده. چون قراره برای کلاس هزینه گرفته بشه. مگر اینکه این هزینه استفاده شخصی نداشته باشه و ... :)
باید روش وقت بذارم ببینم میشه برنامه‌ای پیدا کرد که:
۱- اجازهٔ استفاده تجاری بده.
۲- سرعتش خوب باشه
۳- راه‌اندازیش راحت باشه.
این سومی مهمه. چون مثلا یک دفعه ارتباط یکی با دکتر قطع شد. باید اینجا بتونه بدون دردسر و گرفتن وقت دکتر (و بالطبع اون بقیه کلاس) خودش دوباره سریع وصل بشه.
البته اگه کلاس تصویری نباشه و صوتی باشه، دردسراش کمتره.

حسن ذاکری

سلام.
من هم ثبت نام خواهم کرد.

فکر نمی‌کنم بدون زیرساخت مناسب امکان کلاس آنلاین وجود داشته باشه. شاید حداکثر، یه ویدئو چت گروهی (یکطرفه)، چندتا فیلم و صوت و جزوه برای دانلود و رفع اشکال به صورت ایمیل و تالار باشه. بیشتر از این، بخصوص با اینترنت ایران، یکم بعید به نظر میرسه.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

حسن ذاکری

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 26, 2013, 10:53:58 قبل از ظهر
یکی دو نفری برای کلاس metafont تقاضا داده‌اند. این کلاس از تاریخ ۵ ژانویه شروع می‌شود و تقریباً همزمان با کلاس تک پایان می‌یابد. افرادی که متقاضی کلاس metafont هستند هم می‌توانند با من تماس بگیرند. مبلغ این کلاس هم همان ۱۰۰ هزار تومان است. بنابراین شخصی که در دو کلاس ثبت‌نام می‌کند مبلغ ۲۰۰ هزار تومان پرداخت می‌کند.

آقای کارن‌پهلو، یه نکته دیگه اینکه، امکانش هست این دوتا دوره موازی اجرا نشوند؟ یعنی اولی که تموم شد، بعدی شروع بشه؟
من خیلی تمایل دارم توی هردو شرکت کنم، منتها نمی‌دونم چقدر زمان ببره. اگر امکانش باشه همزمان نباشن، هم برای شرکت کننده‌ها بهتره هم وقت کمتری از شما میگیره.
ممنون
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

vafa

نقل قول از: حسن ذاکری در دسامبر 27, 2013, 05:04:22 بعد از ظهر
آقای کارن‌پهلو، یه نکته دیگه اینکه، امکانش هست این دوتا دوره موازی اجرا نشوند؟ یعنی اولی که تموم شد، بعدی شروع بشه؟
من خیلی تمایل دارم توی هردو شرکت کنم، منتها نمی‌دونم چقدر زمان ببره. اگر امکانش باشه همزمان نباشن، هم برای شرکت کننده‌ها بهتره هم وقت کمتری از شما میگیره.
ممنون
باشه. پیشنهاد خوبیه.

vafa

لطفاً افرادی که ثبت‌نام کردند آدرس ایمیلشون رو بصورت خصوصی برای من ارسال کنند. کلاس طبق برنامه روز ۱ ژانویه شروع خواهد شد.

هادی صفی‌اقدم

ببخشین دکتر کارن‌پهلو، امکانش هست سرفصل مطلب‌ها را بفرمایین تا یک مروری قبل کارگاه روشون داشته باشم که مطلب‌های تدریسی شما رو بهتر بتونم بفهمم؟
حداقل سرفصل مطلب‌های همون جلسه اول؟

حسن ذاکری

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 29, 2013, 04:03:22 بعد از ظهر
لطفاً افرادی که ثبت‌نام کردند آدرس ایمیلشون رو بصورت خصوصی برای من ارسال کنند. کلاس طبق برنامه روز ۱ ژانویه شروع خواهد شد.
سلام
در نهایت به چه شکل خواهد بود؟ صوتی، ویدئویی، آنلاین، آفلاین؟

هادی صفی‌اقدم

vafa

نقل قول از: حسن ذاکری در دسامبر 29, 2013, 11:19:33 بعد از ظهر
سلام
در نهایت به چه شکل خواهد بود؟ صوتی، ویدئویی، آنلاین، آفلاین؟
آفلاین.

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در دسامبر 29, 2013, 10:54:15 بعد از ظهر
ببخشین دکتر کارن‌پهلو، امکانش هست سرفصل مطلب‌ها را بفرمایین تا یک مروری قبل کارگاه روشون داشته باشم که مطلب‌های تدریسی شما رو بهتر بتونم بفهمم؟
حداقل سرفصل مطلب‌های همون جلسه اول؟
فصل ۱ تا ۶ کتاب The TeXBook