• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ظاهر نامناسب حرف ه چسبان پس از اعمال گزینه ی کشیده

نویسنده مسهر باقری, نوامبر 25, 2013, 12:10:44 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

مسهر باقری

پس از اعمال گزینه ی Kashida حرف ه چسبان ظاهر نامناسبی پیدا می کنه اما پیش از اعمال این گزینه مشکلی از این بابت وجود نداره. آیا مشکل از قلم ها است یا از جای دیگری است؟ (من قلم اصلاح شده ی نیلوفر رو فقط تست کردم)

vafa

مشکل از قلم است که به آسانی قابل درست شدن است.

\documentclass{article}
\usepackage{xepersian}
\settextfont[Scale=5]{HM XNiloofar}
\begin{document}
هر

هــــــــر

ه%
\char"200D%
ــــــــــــــــ%
\char"200D%
ر

\end{document}

مسهر باقری

بله مشکل به قلم ها بر می گرده چون وقتی از گزینه ی Kashida برای قلم FLotoos اصلاح شده استفاده کردم دیدم که تمام حرفهای ه چسبان به کل حذف شدند.

fatemeh1600

حضور استاد گرامی جناب دکتر کارن‌پهلو.
چند وقت پیش سوالی مشابه با همین پست مطرح کردم  که متاسفانه نتوانستم آن پست را پیدا کنم. تا جایی که یادم هست  چند روز بعد آپدیتی از زیپرشن ارائه دادید که مشکل  قلم پرسین مدرن و  آپشن کشیده  در آن حل شده بود و تا همین یک ماه پیش من بدون مشکل اسنادم را پردازش می‌کردم. متاسفانه از یک ماه پیش بعد از آپدیت تک‌لایو باز هم همین مشکل برایم پیش آمده است. حالا نمی‌دانم  آیا ایراد به قلم برمی‌گرده یا  مشکل از جای دیگری است.

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در سپتامبر 27, 2014, 07:54:03 بعد از ظهر
حضور استاد گرامی جناب دکتر کارن‌پهلو.
چند وقت پیش سوالی مشابه با همین پست مطرح کردم  که متاسفانه نتوانستم آن پست را پیدا کنم. تا جایی که یادم هست  چند روز بعد آپدیتی از زیپرشن ارائه دادید که مشکل  قلم پرسین مدرن و  آپشن کشیده  در آن حل شده بود و تا همین یک ماه پیش من بدون مشکل اسنادم را پردازش می‌کردم. متاسفانه از یک ماه پیش بعد از آپدیت تک‌لایو باز هم همین مشکل برایم پیش آمده است. حالا نمی‌دانم  آیا ایراد به قلم برمی‌گرده یا  مشکل از جای دیگری است.
از چه قلمی استفاده می‌کنید؟ آیا سعی کرده‌اید برای مثال از قلم XB Niloofar استفاده کنید و نتیجه را ببینید؟ چنانچه نتیجه با قلم XB Niloofar درست باشد، مشکل از قلمی است که استفاده می‌کنید.

fatemeh1600

من همیشه از قلم پیش فرض که فکر می کنم  persian modern باشه استفاده می‌کنم. ظاهرا با قلم نیلوفر مشکل حل میشه.

fatemeh1600

خروجی فایل پیوست  یکبار با  نسخه ۱۵.۲ و یکبار  با  نسخه ۱۴.۴ زیپرشین استفاده  ایجاد شده است.  با وجودی که هردو بار از یک قلم (Persian Modern) اسفاده شده است ولی خروجیها متفاوت می‌باشد. آیا همچنان مشکل از قلم می‌باشد؟

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در سپتامبر 30, 2014, 10:32:18 قبل از ظهر
خروجی فایل پیوست  یکبار با  نسخه ۱۵.۲ و یکبار  با  نسخه ۱۴.۴ زیپرشین استفاده  ایجاد شده است.  با وجودی که هردو بار از یک قلم (Persian Modern) اسفاده شده است ولی خروجیها متفاوت می‌باشد. آیا همچنان مشکل از قلم می‌باشد؟
بله چون نسخه قلم‌ها متفاوت است.