• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر اندازه فرمت برنامه tex

نویسنده رمضانی, نوامبر 28, 2013, 11:22:53 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

رمضانی

سلام، من جند صفحه با تک تایپ کردم ولی یک دفعه کل برنامه tex از حالت نرمال خارج شده و چه متن فارسی و جه لاتین به فرمت ریز تبدیل شده حتی خط دستورات اولیه.لطفا راهنمایی بفرمایید؟

حسن ذاکری

سلام.

این طور که مشخص است مشکل شما نمایش کد در ادیتور است و نمایش دچار مشکل شده.
متن رو با تک‌پارسی تایپ کردید؟ تک‌پارسی ادیتور ضعیفی دارد که توانایی تغییر اندازه ندارد. با تغییر سایز پنجره ادیتور، نمایش کد نیز عوض می‌شود.

اگر با چیزی غیر از تک‌فارسی نوشته اید، نوع ادیتور و در صورت لزوم یک screenshot‌ از صفحه مشکل دار ارائه دهید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

رمضانی

لطفا فایلمو ببینید

فرشاد ترابی

من فایل شما را بدون مشکل اجرا کردم. شاید مشکل از جای دیگری است. آیا امکان دارد شما متن پردازش شده یعنی فایل PDF‌ خروجی خود را نیز ارسال کنید؟

رمضانی

تو pdf مشکلی ندارم تو فایلtex خط ۳۸ بهم خطا میده

فرشاد ترابی

پس احتمالا فقط فونت ادیتور شما کوچک شده. معمولا با گرفتن Control  و scroll‌ کردن با ماوس این اتفاق میفته!

رمضانی

اگه این باشه برای برگشت به حالت اول باید چیکار کنم؟!

حسن ذاکری

نقل قول از: رمضانی در نوامبر 28, 2013, 01:54:04 بعد از ظهر
اگه این باشه برای برگشت به حالت اول باید چیکار کنم؟!
نقل قول از: حسن ذاکری در نوامبر 28, 2013, 11:28:41 قبل از ظهر

اگر با چیزی غیر از تک‌فارسی نوشته اید، نوع ادیتور و در صورت لزوم یک screenshot‌ از صفحه مشکل دار ارائه دهید.

از چه نرم‌افزاری استفاده می‌کنید؟ مشخص کنید، بهتر میشه کمک کرد.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.