• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فاصله اتوماتیک بعد از نقطه و ویرگول

نویسنده ksabaghi, فبریه 19, 2014, 06:03:39 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ksabaghi

با سلام
توی راهنمای لاتک نوشته، این سیستم بعد از نقطه یا ویرگول به طور اتوماتیک فاصله میگذاره . اما من هر چی آزمایش کردم نشد. هم انگلیسی و هم فارسی!

میشه راهنماییم کنین؟

هادی صفی‌اقدم

سلام
بیزحمت خروجی از کد زیر بگیرین و برام بفرستین.

\documentclass{minimal}

\begin{document}

Mr.~Smith was happy to see her\\
cf.~Fig.~5\\
I like BASIC\@. What about you?

Mr. Smith was happy to see her\\
cf.Fig.5\\
I like BASIC. What about you?

Mr.Smith was happy to see her\\
cf.Fig.5\\
I like BASIC.What about you?
\end{document}

ksabaghi

ممنون از حسن توجه تان
فایل ضمیمه گردید. ضمنا از آخرین نسخه تک لایو استفاده می‌کنم!

هادی صفی‌اقدم

شما چه فرقی بین دو عبارت زیر در دو پاراگراف اول فایل pdf‌میبینین؟
Mr. Smith
BASIC. What
فاصله‌های بین دو کلمه‌شون یکی هست؟ نیست. پس این یعنی اون مطلبی که شما فرمودین.

ksabaghi

با تشکر مجدد
منظور من ایجاد فاصله توسط سیستم هست. تو هردو موردی که فرمودین فاصله توسط شما ایجاد شده با دستور.
احتمالا درک بنده از درج فاصله اتوماتیک نادرست هست. من فکر می کردم اگر بعد از نقطه فاصله هم نگذاریم سیستم خودش نقطه رو آخر جمله تلقی می‌کنه و بعدش یه فاصله میگذاره. مثل سطر آخر نوشته تان :     BASIC.What

فرشاد ترابی

این موضوعی که شما به آن اشاره می‌کنید کار جالبی نیست. فکر کنید بخواهید یک کلمه‌ای بنویسید که بین حروف آن یک نقطه باشد. در این صورت اگر
بعد از نقطه فاصله بیفتد مشکل دار خواهد شد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: ksabaghi در فبریه 21, 2014, 07:39:07 قبل از ظهر
با تشکر مجدد
منظور من ایجاد فاصله توسط سیستم هست. تو هردو موردی که فرمودین فاصله توسط شما ایجاد شده با دستور.
احتمالا درک بنده از درج فاصله اتوماتیک نادرست هست. من فکر می کردم اگر بعد از نقطه فاصله هم نگذاریم سیستم خودش نقطه رو آخر جمله تلقی می‌کنه و بعدش یه فاصله میگذاره. مثل سطر آخر نوشته تان :     BASIC.What
توسط من ایجاد شده و توسط سیستم هم ایجاد شده. تنها توسط من ایجاد نشده.
یک بار دیگه بیزحمت به فاصلهٔ اون دو عبارت که در پست بالاترم گفتم نگاه کنین.
فاصلهٔ موردهای پاراگراف دوم بیشتر هست.

هادی صفی‌اقدم

توی اسکرین‌شات ضمیمه‌شده مشخص‌تره.

حسن ذاکری

نقل قول از: ksabaghi در فبریه 21, 2014, 07:39:07 قبل از ظهر
با تشکر مجدد
می‌شه کاری کرد که اتوماتیک بعد از نقطه همیشه فاصله بیاد، ولی همونطور که گفتن منطقی نیست. این اتوماتیکی که شما خوندین، منظور مقدار فاصله هست (توی pdf).
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.