• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قرار گرفتن نماد i دقیقا زیر سیگما

نویسنده hastisharif, آپریل 14, 2014, 03:02:21 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

hastisharif

سلام من میخوام وقتی از علامت سیگما و یا پای استفاده میکنم اون حرف i دقیقا زیرش قرار بگیره اما متاسفانه هرکار میکنم کنارش قرار میگیره به صورت شکلی که گذاشتم.چطور این کار ممکنه؟

vafa

تصویرت render نمی‌شه؟ منظورت رو متوجه نشدم.

hastisharif

نمیدونم چرا تصویرش نمیاد.ولی مثلا وقتی ما مینویسیم A با اندیس i، اندیسش در گوشه ی پایین سمت راستش قرار میگیره، منظورم این بود.منم وقتی از سیگما یا پای استفاده میکنم بجای این که دقیقا زیرش قرار بگیره گوشه ی پایین سمت راستش قرار میگیره.مثل یه اندیس.امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم

vafa

نقل قول از: hastisharif در آپریل 14, 2014, 03:14:27 بعد از ظهر
نمیدونم چرا تصویرش نمیاد.ولی مثلا وقتی ما مینویسیم A با اندیس i، اندیسش در گوشه ی پایین سمت راستش قرار میگیره، منظورم این بود.منم وقتی از سیگما یا پای استفاده میکنم بجای این که دقیقا زیرش قرار بگیره گوشه ی پایین سمت راستش قرار میگیره.مثل یه اندیس.امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم
توی inline math درستش همینه. اگر واقعاً می‌خوای زیرش باشه که توصیه نمی‌کنم می‌تونی از دستور \limits استفاده کنی:

$\sum\limits_{i=1}$

باز هم تأکید می‌کنم که در حالت inline درستش همونه که گوشه پائین سمت راست باشه برای حفظ فاصله یکسان بین خط‌ها. امیدوارم سوالت رو درست متوجه شده باشم.

hastisharif

بله درست شد.چون من باید دقیقا همینطوری مینوشتم احتیاج داشتم.
خیلی ممنون

vafa

نقل قول از: hastisharif در آپریل 14, 2014, 03:30:14 بعد از ظهر
بله درست شد.چون من باید دقیقا همینطوری مینوشتم احتیاج داشتم.
خیلی ممنون
ok