• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قرار دادن تعداد زیادی از شکل ها در سطرها و ستون های زیاد

نویسنده علیرضا‌علی پور, آپریل 19, 2014, 10:06:15 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

علیرضا‌علی پور

با سلام

مطابق پیوست میخوام تعداد زیادی از شکل ها رو در  سطرها و ستون های زیاد قرار بدم. دو تا مشکل دارم: اولی اینکه من اون زیرنویس های عمودی (مثلا r = 1.00) رو با فوتوشاب گذاشتم ولی می خوام با کد لاتک اونو مثل زیرنویس های افقی (مثلا M = 2) به نمایش در بیارم و دومی اینکه وقتی من این شکل رو قرار میدم پاراگراف های بعد آن قبل از عکس به نمایش در می‌آید. ممنون می شم منو راهنمایی کنید تا این مشکلاتم حل بشه.

با سپاس

محمود امین‌طوسی

۱- آیا محیط tabular را چک کرده اید؟ در هر خانه از آن بدون استفاده از محیط figure و فقط با includepraphics می‌توانید تصویرتان را درج کنید و در برخی خانه‌ها هم متن داشته باشید.
۲- برای جابجایی تصویرتان، تصویر بزرگ است و لاتک آنرا در بهترین محل درج می‌کند. حتما بلافاصله پس از متن شما جا نمی‌شده است که چند پاراگراف را حروف‌چینی کرده است و بعد آنرا گذاشته است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

علیرضا‌علی پور

منظورتون قرار دادن عکس ها تو جدول هستش؟ لطفا تو این زمینه راهنماییم کنید.

در ضم من نمی دونم چطور میشه زیر نویس عمودی مطابق شکل بالا (مثلا r = 1.00) که فرستادم قرار بدم. کتابی که توش از بسته Tikz  استفاده می کنه رو هم دیدم ولی نمیدونم چطور باید اینکار رو انجام بدم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.