• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

resume کردن نصب برنامه تک‌لایو

نویسنده maryam azimi, جون 27, 2014, 11:31:19 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

maryam azimi

چگونه میتونم حین نصب tex live در صفحه سیاه رنگ rsynk دستگاهم رو خاموش کنم و سپس  resume کنم؟

هادی صفی‌اقدم

ببخشین این سوال شما چه ربطی به کارگاه‌های اموزشی لاتک داره؟!

maryam azimi

هادی صفی‌اقدم

الان این جمله شما باعث برگشت وقت تلف شده از طرف من به حساب من شد؟  ???
اینکه سیستم عامل (ویندوز و ...) رو بتونین resume کنین ربطی به مطالب این تالار لاتکی نداره.
اما جوابش اینه که باید دکمه start ویندوز رو بزنین. Hibernate بزنین.
بعدش می‌تونین با روشن کردن سیستم خودتون، اون برنامه‌هایی که باز بودن رو باز ببینین. و بسته نشدن.

اما این مطلب نصب ربطی به پنجره rsync نداره. rsync یک دانلود منیجر برای دانلود هست که می‌توان ازش برای دانلود تک‌لایو هم استفاده کرد.

این کار توضیه نمیشه. اما حالا شما چرا میخایین سیستم خود رو وسط نصب ببندین؟ شارژ لپتاپ تموم شده؟ یا کاری دارین؟

maryam azimi

متشکر از پاسخ شما.
نمیدانم چرا دانلود شدن TexLive توسط برنامه Rsynk حدود 3 ساعت طول کشید و هنوز ناتمام مانده؟!!! از طرفی سیستم من هایبرنت نداره و فقط اسلیپ داره و اگر در طولانی مدت توی این حالت بمونه خراب میشه.

هادی صفی‌اقدم

حدود ۳ گیگ فایل هست.
اگه سرعت‌تون حدود 1 مگابیت در ثانیه باشه هر ساعت حدود 450 مگابایت دانلود می‌کنه. یعنی ۶ ساعت باید طول بکشه. و طبیعیه.
اگه نگران سیستم‌تون هستین، می‌تونین دی‌وی‌دی‌شو پستی بگیرین.