• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

gnuplot

نویسنده easabay, جولای 30, 2014, 06:51:55 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

easabay

من هر کاری میکنم نمیتونم خروجی gunplot رو بیارم زیپرشین :'( نوشته باید shell-escape اجرا کنم. این یعنی چی؟

وحید دامن‌افشان

اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم، xelatex رو این‌جوری روی فایل‌تون اجرا کنید:
xelatex --shell-escape myfile.tex

abmr1362

جناب دامن‌افشان!
اگر امکان داره برای TeX Live ویندوز هم بفرمایید که چکار کنیم!
                                                        با تشکر از شما

وحید دامن‌افشان

فرقی نمی‌کنه. این دستور، مربوط به توزیع تک می‌شه و مستقل از سیستم عامله.

easabay

سلام ممنون آقای دامن افشان
من مشکلم اینه که نمیدونم دقیقا با این نوشته (xelatex --shell-escape myfile.tex) باید چیکارکنم  :)

وحید دامن‌افشان

شما هنگام کار با زی‌پرشین از چه ویرایشگری استفاده می‌کنید؟ از هر ویرایشگری که استفاده می‌کنید، باید گزینه
--shell-escape
رو هم به دستور xelatexاش اضافه کنید.

فرشاد ترابی

چنانچه از ویرایشگر texworks  استفاده میکنید، من یک فیلم آموزشی برای نجوه تنظیم shell-escape درست کردم. در سایت فیلمهای آموزشی اینجانب را دنبال کنید سپس به فیلمهای مربوط به index مراجعه کنید تا نحوه تنظیم آنرا یاد بگیرید.

abmr1362

جناب ترابی!
من به  روشی که در ویدیوی مربوط به index  فرمودید عمل کردم، ولی مشکل همچنان  باقی است!

فرشاد ترابی

طبق آنچه که شما در عکس نشان دادید، shell-escape  به درستی در texlive اعمال شده. فقط دقت نمایید که شما این گزینه را صرفا برای xelatex فعال کردید حال باید توجه کنید که هنگامی که شما متن خود را پردازش می کنید، آیا از همین پردازنده استفاده میکنید؟

abmr1362

بله، با XeLaTeX پرازش کردم. در ضمن از gnuplot 4.6 استفاده می کنم.

easabay

من از texmaker استفاده میکنم

easabay

البته texwork هم دارم اما اونم نمودار tan(x) رو رسم نمیکنه

فرشاد ترابی

متاسفانه در مورد دیگر مطالبی که شما نیاز دارید اطلاعاتی ندارم. فقط خواستم نحوه استفاده از shell-escape  را در تکس ورک یادآوری کنم. امیدوارم دوستان دیگر بتوانند شما را کمک کنند.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: abmr1362 در آگوست 01, 2014, 12:11:03 بعد از ظهر
جناب ترابی!
من به  روشی که در ویدیوی مربوط به index  فرمودید عمل کردم، ولی مشکل همچنان  باقی است!
موضوع زیر رو ببینین.
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=3165.0
من در فایل pdf و log شما هیچ مشکلی نمی‌بینم. مشکل دقیقا چیه؟

vafa

هنگامی که از دستور زیر برای پردازش استفاده می‌کنید:

xelatex -shell-escape filename.tex

دستور زیر اجرا می‌شود:

gnuplot filename-gnuplottex-fig1.gnuplot

این را در خط ۳۹۷ تا ۳۹۸ فایل filename.log هم می‌توانید ببینید:

runsystem(gnuplot filename-gnuplottex-fig1.gnuplot)...executed.

در حقیقت کاری که گزینه -shell-escape انجام می‌دهد این است که در خط فرمان (در ویندوز برنامه cmd و در سیتم‌های عامل یونیکس، ترمینال) دستور gnuplot  را اجرا می‌کند. من در سیستم عامل مک gnuplot را نصب کردم و دستور gnuplot هم در ترمینال قابل اجرا بود، بنابراین فایل شما به درستی خروجی داد. خروجی آن را پیوست کرده‌ام.

بنابراین اگر با استفاده از -shell-escape خروجی مورد نظر را نمی‌گیرید، باید دو نکته را چک کنید:

۱) آیا نرم‌افزار gnuplot را نصب کرده‌اید.
۲) آیا فرمان gnuplot در cmd یا ترمینال اجرا می‌شود یا نه.

زمانی که هر دو مورد به درستی کار کند، شما فایل خروجی مطلوب را خواهید گرفت.