• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییرات اعمال نمیشود

نویسنده mjh, آگوست 07, 2014, 06:47:39 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mjh

من دو نمونه پایان نامه دارم اولی رو که تغییر میدهم تو اجرا تغییر میکنه اما دومی هر چی اجرا می گیرم هیچ تغییری نمیکند و خروجیش همان که خودش از اول بوده است ایا فایلها در دومی ناقص است در ظاهر وقتی فایل های دو پایان نامه رو نگاه میکنم هیچ تفاوتی ندارند پس مشکل کجاست

فرشاد ترابی

مطمئن هستید که هر دو بدون خطا اجرا میشوند؟

mjh

این اتفاق وقتی که فایلهای کمینه ای که درست اجرا میدند ومن با پی دی افشون از تو تالار می گیرم و تو سیستم خودم درست اجرا میدهند یعنی اجرا بدون خطا می گیرم ولی تغییرات اعمال نمیشه مانند وقتی تو ورد میتونی تغییر اعمال کنی اما همین که پی دی اف شد دیگه نمیتونی تغییرش بدی اینجا هم همین اتفاق می افته

فرشاد ترابی

چنین چیزی خیلی عجیبه که فایل بدون خطا پردازش بشه ولی خروجی تغییرات نداشته باشه. در صورت امکان فایل log خود را ارسال کنید تا چک شود.

mjh

فکر کنم مشکلم حل شد  . ممنون باید یکمی بیشتر تو شناخت فایلها و شناخت زیپ وقت بگذارم چون مشکلم عدم اشنایی با این دو مورد بود