نویسنده موضوع: اشکال در نصب فارسی تک  (دفعات بازدید: 345 بار)

هادی صفی اقدم

• Hero Member
  • آنلاین آنلاین
  • ارسال: 693
    • مسنجر MSN - hadi.safiaghdam@gmail.com
    • ديدن مشخصات
پاسخ : اشکال در نصب فارسی تک
« پاسخ #60 : ژوئیه 30, 2010, 12:23:36 »
این هم تصویری از دانلود شدن. بار سوم هست که تست می‌کنم. نمیدونم مشکل شما از چیه.
خارج شده است

fafa

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 23
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #61 : ژوئیه 30, 2010, 12:25:32 »
۱- شمارنده میاد و میشمارد
۲- شمارنده که تمام شد، Download file now ظاهر میشه
۳- روی Download File Now کلیک کنید تا دانلود شروع بشه

من دوبار بخاطر شما تست کردم و دانلود شروع شد
اینترنت یا ویندوز شما حتما مشکل داره. بعدا تست کنید و دانلودش کنید.
موفق باشید. سوالی داشتید بپرسید
ممنون از راهنماییتون
خارج شده است

محمود امین‌طوسی

• Administrator
  • Hero Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 553
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #62 : ژوئیه 30, 2010, 10:31:56 »
این هم تصویری از دانلود شدن. بار سوم هست که تست می‌کنم. نمیدونم مشکل شما از چیه.
آقا هادی چرا فایلها را در سایت پارسی‌لاتک آپلود نمی‌کنید که مشکل معطل ماندن برای صفر شدن شمارنده برای کاربران پیش نیاید؟
« آخرين ويرايش: ژوئیه 30, 2010, 10:53:37 توسط محمود امین‌طوسی »
خارج شده است
همانا ارزشمند ترین بی نيازی، عقل و بزرگ ترین فقر بی خردی است، ترسناك ترین تنهایی خود پسندی و گرامی ترين ارزش خانوادگی، اخلاق نیكوست [حضرت علی (علیه‌السلام)].

jamgh

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 14
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
اشکال در نصب فارسی تک
« پاسخ #63 : ژوئیه 30, 2010, 12:07:41 »
سلام هنگام نصب miktek2.8 نصب تا آخرای کار پیش میره ولی در آخر کار وقتی به create file name database می رسه کامپیوتر قفل می کنه حتی من برای اطمینان یک ساعت صبر کردم ولی نصب کامل نشد هارد دیسک شروع به کار کردن میکنه و سرعت کامپیوتر پایین میاد البته یک بار هم این ارور رو داد your virtual memory is not enoghe..که نمی دونم یعنی چه لطفا راهنمایی کنید
خارج شده است

محمود امین‌طوسی

• Administrator
  • Hero Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 553
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #64 : ژوئیه 30, 2010, 12:17:45 »
احتمالاً مشکل از کمبود فضای خالی درایو C شما برای حافظه مجازی است.
یا درایو C خود را مقداری خالی کنید و یا محل حافظه مجازی را از C به درایو دیگری که فضای خالی بیشتری دارد عوض کنید. به این منظور از مسیر زیر اقدام کنید:
Control Panel/System/Advanced/Performance/Setting/Advanced/Change
سپس برای پارتیشنC ،
No Paging File
را انتخاب و set را بزنید، برای پارتیشن با فضای خالی دیگرتان System managed Size را انتخاب و set را بزنید و دستگاه را restart و دوباره نصب را امتحان کنید.
خارج شده است
همانا ارزشمند ترین بی نيازی، عقل و بزرگ ترین فقر بی خردی است، ترسناك ترین تنهایی خود پسندی و گرامی ترين ارزش خانوادگی، اخلاق نیكوست [حضرت علی (علیه‌السلام)].

هادی صفی اقدم

• Hero Member
  • آنلاین آنلاین
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #65 : ژوئیه 30, 2010, 03:35:51 »
آقا هادی چرا فایلها را در سایت پارسی‌لاتک آپلود نمی‌کنید که مشکل معطل ماندن برای صفر شدن شمارنده برای کاربران پیش نیاید؟

چشم . بعد از این پارسیلاتک آپلود می‌کنم. فایل مربوط به فارسیتک بود و من ترسیدم که تاییدش نفرمایید.بعد این به توصیه شما همل می کنم. ممنون که اجازه دادید
خارج شده است

هادی صفی اقدم

• Hero Member
  • آنلاین آنلاین
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #66 : ژوئیه 30, 2010, 03:41:30 »
ولی در آخر کار وقتی به create file name database می رسه کامپیوتر قفل می کنه حتی من برای اطمینان یک ساعت صبر کردم ولی نصب کامل نشد
توضیح های آقا محمود خیلی کامل بود.
این را هم اضافه کنم که وقتی به اون مرحله رسیدید و ارور داد یا خیلی طول کشید، من پروسه‌ی نصب را cancel می کنم و سپس
start=>Allprograms=>MikTex2.8=>Maintenance=>Settings=>Refresh FNDB
 را می زنم.
این Refresh Fndb همون پروسه‌ی طولانی هست که شما فرمودید هست
خارج شده است

jamgh

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #67 : ژوئیه 30, 2010, 05:34:29 »
توضیح های آقا محمود خیلی کامل بود.
این را هم اضافه کنم که وقتی به اون مرحله رسیدید و ارور داد یا خیلی طول کشید، من پروسه‌ی نصب را cancel می کنم و سپس
start=>Allprograms=>MikTex2.8=>Maintenance=>Settings=>Refresh FNDB
 را می زنم.
این Refresh Fndb همون پروسه‌ی طولانی هست که شما فرمودید هست
من توضیحات آقا محمود را انجام دادم ولی موثر نبود و چون سرعت کامپیوتر خیلی پایین میاد راهنمایی شما هم با دردسر زیادی همراه بود بنابراین ویندوز را عوض کردم و نصب شد
 به نظر من این برنامه با بعضی از نرم افزارها تداخل داره چون روی ویندوز جدید بدون هیچ مشکلی نصب شد آیا شما در این مورد اطلاعی دارید چون مجبورم دوباره بعضی ازنرم افزارهای قبلی رو نصب کنم نرم افزارهایی که من مشکوک به تداخل هستم alcohl120 و netbeans و acronice هستند
و اما باز سوالی دیگر
در جزوه گفته شده که یکی از مثالهای نصب شده همراه xepersian را امتحان کنیم ولی وقتی از طریق tools/view pdf امتحان می کنم خروجی به صورت یک پنجره خالی با این عبارت در آن ظاهر می شود Error loading PDF file و ضمنا از texmaker 0.6.6 استفاده می کنم
« آخرين ويرايش: ژوئیه 30, 2010, 05:45:32 توسط jamgh »
خارج شده است

هادی صفی اقدم

• Hero Member
  • آنلاین آنلاین
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #68 : ژوئیه 30, 2010, 08:34:29 »
به نظر من این برنامه با بعضی از نرم افزارها تداخل داره چون روی ویندوز جدید بدون هیچ مشکلی نصب شد آیا شما در این مورد اطلاعی دارید چون مجبورم دوباره بعضی ازنرم افزارهای قبلی رو نصب کنم نرم افزارهایی که من مشکوک به تداخل هستم alcohl120 و netbeans و acronice هستند
کدوم برنامه؟ فارسیتک یا میک‌تک 2.8؟
مشکل از ویندوز هست. من هم وقتی روی ویندوزهای وسروسی یا کهنه نصب می‌کنم این مشکل پیش میاد.
و اما باز سوالی دیگر
در جزوه گفته شده که یکی از مثالهای نصب شده همراه xepersian را امتحان کنیم ولی وقتی از طریق tools/view pdf امتحان می کنم خروجی به صورت یک پنجره خالی با این عبارت در آن ظاهر می شود Error loading PDF file و ضمنا از texmaker 0.6.6 استفاده می کنم
آیا بعد از باز کردن فایل مثال توسط تک‌میکر، اجرا گرفتید؟
 process exited normaly داد یا process exited with errors داد؟
پوشه حاوی فایل مثال اسمش فارسی و شامل نماد  نباید باشد

ضمنا SumatrPDF موجود در نسخه آخر TeXMAker این جوری هست که اگر یک پنجره ازش باز باشد دیگر اجازه باز شدن پنجره جدید را نمی دهد (ارور می‌دهد). نکنه مشکل شما همینه؟
« آخرين ويرايش: ژوئیه 30, 2010, 08:39:21 توسط هادی صفی اقدم »
خارج شده است

jamgh

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #69 : ژوئیه 31, 2010, 12:03:44 »
کدوم برنامه؟ فارسیتک یا میک‌تک 2.8؟
مشکل از ویندوز هست. من هم وقتی روی ویندوزهای وسروسی یا کهنه نصب می‌کنم این مشکل پیش میاد.آیا بعد از باز کردن فایل مثال توسط تک‌میکر، اجرا گرفتید؟
 process exited normaly داد یا process exited with errors داد؟
پوشه حاوی فایل مثال اسمش فارسی و شامل نماد  نباید باشد

ضمنا SumatrPDF موجود در نسخه آخر TeXMAker این جوری هست که اگر یک پنجره ازش باز باشد دیگر اجازه باز شدن پنجره جدید را نمی دهد (ارور می‌دهد). نکنه مشکل شما همینه؟
من ویندوز رو عوض کردم و به هر حال نرم افزار نصب شد و بعد از کلی سر خاراندن جلو ایترنت زغالیمون تونستم چند تا از پکیج های نرم افزار رو روی نرم افزار نصب کنم
 حالا یه سوال دیگه دارم اگه خدای ناکرده زبانم لال ویندوز خراب بشه و من دوباره بخوام این نرم افزار رو نصب کنم باز دوباره باید پکیج ها رو از اینترنت نصب کنم  یا راه دیگری هم برای استفاده از پکیج های دانلود شده وجود داره یا مثلا اگه بعضی از دوستان هم مایل به استفاده از زی پرشین بودند ولی برای دانلود پکیجها مشکل داشتند چه باید بکنند آیا اگر یک نفر دانلود کرد دیگری هم میتونه از اونها استفاده کنه
خارج شده است

هادی صفی اقدم

• Hero Member
  • آنلاین آنلاین
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #70 : ژوئیه 31, 2010, 04:17:20 »
من ویندوز رو عوض کردم و به هر حال نرم افزار نصب شد و بعد از کلی سر خاراندن جلو ایترنت زغالیمون تونستم چند تا از پکیج های نرم افزار رو روی نرم افزار نصب کنم
 حالا یه سوال دیگه دارم اگه خدای ناکرده زبانم لال ویندوز خراب بشه و من دوباره بخوام این نرم افزار رو نصب کنم باز دوباره باید پکیج ها رو از اینترنت نصب کنم  یا راه دیگری هم برای استفاده از پکیج های دانلود شده وجود داره یا مثلا اگه بعضی از دوستان هم مایل به استفاده از زی پرشین بودند ولی برای دانلود پکیجها مشکل داشتند چه باید بکنند آیا اگر یک نفر دانلود کرد دیگری هم میتونه از اونها استفاده کنه

میک‌تک 2.8 را نصب کردید؟
اگر‌میک تک 2.8 کامل را داشته باشید دیگر نیازی به دانلود پکیج‌ها نیست. فقط باید چند دقیقه آپدیتش کنید.

شما سورس میک‌تک را باید روی هارد کپی می کردید و اون را آپدیت می کردید و سپس از روی اون نصب میکرید. نه اینکه بعد نصب، نسخه نصب شده را آپیت کنید. اونطوری برای آینده هم داشتید
« آخرين ويرايش: ژوئیه 31, 2010, 04:20:50 توسط هادی صفی اقدم »
خارج شده است

jamgh

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #71 : ژوئیه 31, 2010, 05:55:02 »
میک‌تک 2.8 را نصب کردید؟
اگر‌میک تک 2.8 کامل را داشته باشید دیگر نیازی به دانلود پکیج‌ها نیست. فقط باید چند دقیقه آپدیتش کنید.

شما سورس میک‌تک را باید روی هارد کپی می کردید و اون را آپدیت می کردید و سپس از روی اون نصب میکرید. نه اینکه بعد نصب، نسخه نصب شده را آپیت کنید. اونطوری برای آینده هم داشتید
من میک تک را از سایت اصلی آن دانلود کردم که آدرس آن را سایت wikia داده بود اگه جایی هست که میک تک کامل وجود داره ممکنه به من هم بگین؟
سایتی که من دانلود کردم این بود miktex.org
خارج شده است

هادی صفی اقدم

• Hero Member
  • آنلاین آنلاین
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #72 : ژوئیه 31, 2010, 06:19:24 »
من میک تک را از سایت اصلی آن دانلود کردم که آدرس آن را سایت wikia داده بود اگه جایی هست که میک تک کامل وجود داره ممکنه به من هم بگین؟
سایتی که من دانلود کردم این بود miktex.org

۱- شما همون میک تکی را که دانلود کرده اید را روی هارد کپی کنید
۲- فایل setup را از داخل پوشه به بیرون پوشه کپی کنید
۳- اجرایش کنید
۴- گزینه update را انتخاب کنید
۵- سایت و ftp مورد نظر را انتخاب کنید
۶- پکیج های مورد نیاز را انتخاب کنید و آپدیت کنید
خارج شده است

jamgh

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #73 : اوت 01, 2010, 12:15:56 »
۱- شما همون میک تکی را که دانلود کرده اید را روی هارد کپی کنید
۲- فایل setup را از داخل پوشه به بیرون پوشه کپی کنید
۳- اجرایش کنید
۴- گزینه update را انتخاب کنید
۵- سایت و ftp مورد نظر را انتخاب کنید
۶- پکیج های مورد نیاز را انتخاب کنید و آپدیت کنید
به نظر شما کدام کشور را انتخاب کنم آیا اگرایران را انتخاب کنم کافیه ؟
خارج شده است

هادی صفی اقدم

• Hero Member
  • آنلاین آنلاین
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #74 : اوت 01, 2010, 12:19:12 »
به نظر شما کدام کشور را انتخاب کنم آیا اگرایران را انتخاب کنم کافیه ؟

من استرالیا یا آمریکا را می‌زنم. سرعتشون خیلی خوبه
خارج شده است