• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد صفحه سفید برای فرد کردن صفحات عنوان فصل

نویسنده Mjavad, سپتامبر 19, 2014, 11:28:34 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

Mjavad

سلام

قانون اینه که صفحات عناوین فصل فرد باشه چطور میشه یک صفحه تمام سفید رو ایجاد کرد تا صفحات فصل ها را فرد کرد.
این صفحه باید شماره بخوره ولی شماره اون نباید دیده بشه.

با تشکر

فرشاد ترابی

narimand

نقل قول از: فرشاد ترابی در سپتامبر 19, 2014, 01:21:22 بعد از ظهر
از دستور \cleardoublepage  استفاده کنید.

عذر میخوام جناب ترابی،‌ اما استفاده از گزینه Openright در دستور سبک نوشتار، راه حل بهتری نیست؟

\documentclass[openright]{book}

فرشاد ترابی

لیتک بازه‌ی وسیعی داره و هرکدام از ما قسمتی از آنرا بلد هستیم. من گزینه شما را تاکنون ندیده بودم و به صورتی که بیان کرده بودم استفاده می‌کردم. از اینکه
نکته جدیدی به من آموختید ممنونم.

Mjavad

تغییر در گزینه های نوشتار ساختار متن را به هم می زند و استفاده از دستور \cleardoublepage به نظر من مناسب تر به نظر می رسد.
با تشکر از پاسخ تان

vafa

Mjavad

سلام
با تغییر سبک نوشتار صفحات اول مثل فهرست مطالب و فهرست شکل ها و .... هم یک صفحه خالی قرار می گیرد به عبارتی برای این صفحات هم می خواد قانون صفحات فرد رو رعایت کنه .
فرض که من دارم پایان نامه (با سبک گزارش) می نویسم و حالا اگر  این سبک رو به کتاب تغییر بدم واقعا  کار درستیه از لحاظ منطقی؟
کاری به تفاوت و عملکردی که تک ایجاد میکنه ندارم.

البته سبک نوشتار گزارش هم با گزینه [openright] کار میکنه. که مشکل بالا رو همچنان داره.