• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

اوردن زیر بخش در فهرست

نویسنده 1363521, سپتامبر 22, 2014, 11:56:55 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

1363521

سلام
در متن زیربخش شماره می خورد اما در فهرست زیر بخش نمی اید و فقط عنوان فصل و بخش ها می آیند چکار کنم؟

narimand

نقل قول از: 1363521 در سپتامبر 22, 2014, 11:56:55 بعد از ظهر
سلام
در متن زیربخش شماره می خورد اما در فهرست زیر بخش نمی اید و فقط عنوان فصل و بخش ها می آیند چکار کنم؟

با تغییر عمق فهرست مطالب.
در این تاپیک یک بار بحث شده.
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=6824.msg34822#msg34822

1363521

با تشکر از جواب شما اما وقتی دستورات \setcounter{secnumdepth}{2} و \setcounter{tocdepth}{2} را در محیط می اورم فقط subsection های فصل اول در فهرست می ایند و subsection های فصل های بعدی در فهرست نمی ایند. لطفا راهنمایی نمایید.

narimand

نقل قول از: 1363521 در سپتامبر 23, 2014, 05:45:49 بعد از ظهر
با تشکر از جواب شما اما وقتی دستورات \setcounter{secnumdepth}{2} و \setcounter{tocdepth}{2} را در محیط می اورم فقط subsection های فصل اول در فهرست می ایند و subsection های فصل های بعدی در فهرست نمی ایند. لطفا راهنمایی نمایید.

شما وقتی فایل کمینه‌ای نفرستادی همراهش که من نمی‌تونم نظری بدم.

این دستورات رو داخل کدوم محیط آوردی؟ باید در بخش preamble آورده بشه، یا در فایل commands. الان تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شاید اشتباهی داخل فصل اول نوشتین این‌ها رو.

1363521

با سلام مثال را آوردم

narimand

نقل قول از: 1363521 در سپتامبر 25, 2014, 11:21:10 قبل از ظهر
با سلام مثال را آوردم

شما ۳ تا پست برای یک موضوع زدین، که ۲تاش توی بخش ریاضیاته،‌در صورتی که هیچ ارتباطی به این موضوع نداره!

بعد تازه الان فایلتون هیچ مدل  کمینه نیست!

دوست عزیز،‌ یک بار پست‌های جدید رو بخون، یادبگیر چطوری یه مثال کمینه بسازی اول!
مثال کمینه یعنی اینکه شما یه فایل جدید باز می‌کنی، تنظیمات فهرست مطالبش رو انچام میدی، بعد هم چند تا فصل و قسمت و زیرقسمت اضافه میکنی به متن و فهرست مطالب رو میاری تا بشه گفت الان چه اتفاقی افتاده!

الان حتی فهرست مطالب در فایل شما اون ایرادی که بالاتر گفتید رو هم نداره!  گفته بودین در فصل اول زیرقسمت‌ها در فهرست هستند، خب من که چیزی نمی‌بینم!
بدون تغییر tocdepth چطوری قراره فهرست مطالب تغییری بکنه؟

شما فقط secnumdepth رو گذاشتید ۲، که در این صورت فقط chapter و section شماره می‌خوره، عددش رو باید افزایش بدی.

الان مشکل کجاس؟