• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در نصب یا آپدیت تک لایو

نویسنده bagher.sajadi, سپتامبر 27, 2014, 10:48:29 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

bagher.sajadi

من از XePersian_Portable و از تک لایو 2010 استفاده میکنم.
وقتی با texlive_manager برای آپدیت استفاده میکنم مراحل نصب جلو میره ولی بعدش مطابق اولین شکل ارور میده و رول بک میکنه به ورژن قبل.

من تک لایو رو مطابق راهنمایی تالار با rsync دانلود کردم ولی بازم نه نصب میشه و نه آپدیت محلی.

وقتی فایل install-tl-advanced رو به صورت Run As Administrator اجرا میکنم مطابق شکل 2 ارور میده.

وقتی هم میخوام texlive_manager به صورت محلی آپدیت کنم بازم ارور میده.

لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

vafa

دوره تک‌لایو ۲۰۱۰ خیلی وقت است که تمام شده. شما باید هر تک‌لایوی روی سیستم خود دارید پاک کنید و تک‌لایو ۲۰۱۴ را نصب کنید.

bagher.sajadi

متشکر از توجه شما ولی اگه میتونستم نصب کنم دیگه سوال نمیکردم.

همانطور که اشاره کردم من تک لایو 2014 رو مطابق موضوع «راهنمای دانلود تک‌لایو + راهنمای آپدیت مخزن تك‌لایو شامل دی‌وی‌دی، آیزو (iso)» با استفاده از rsync دانلود کردم و حجم آن حدود 2.42 گیگ است. اما متاسفانه نتونستم نصب کنم.

طبق «راهنمای نصب تک‌لایو در ویندوز» در ویکی من از install-tl-advanced استفاده کردم اما خطایی مشابه عکس دوم داد

bagher.sajadi

دوستان، کسی پاسخ سوال من رو نمیدونه؟

با تشکر

vafa

آیا زمانی که install-tl-advanced را خواستی اجرا کنی، ان را با run as administrator اجرا کردی یا نه؟

bagher.sajadi

با تشکر از دوستان درست شد.
مشکل این بود که برنامه توی درایو C بود و نمیدونم چرا اجازه دسترسی نمیداد.