• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نحوه شکستن خط در محیط \begin{aquation

نویسنده samirapfa, اکتبر 14, 2014, 11:17:54 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

samirapfa

سلام
چگونه میتونم در محیط {begin {aquation معادلات را بشکونم و خط بعدی بروم؟

HJB

سلام،

می‌تونید از محیط‌های align، eqnarray، split و یا multiline استفاده کنید. بستگی به سلیقه‌ی خودتون دارد.
لطفا فایل پیوست رو برای نمونه‌ی هر کدام، مشاهده کنید.
نوعی زندگی کنید که مردم از صمیم قلب به شما احترام بگذارند، نه از روی احتیاج و ترس.

samirapfa

میدونم از محیط های دیگه هم میشه استفاده کرد ولی سوال من این بود که تو محیط equation چگونه خط رو میتوان شکوند و به خط بعد رفت.

حسن قربانزاد

با سلام
‎‎\documentclass[a4paper]{article}‎‎
‎\usepackage{amsmath}‎‎‎
‎\usepackage{xepersian}‎‎
\begin{document}
\begin{equation}
\begin{split}‎‎
a & = b+c \\‎
b & = a+c
\end{split}
\end{equation}
\end{document}

samirapfa

بدونه استفاده از دستور دیگری مانند split
شما از دستور دیگری داخل این محیط استفاده کردی

HJB

سلام،

گشتم، نبود؛ نگرد، نیست! البته احتمالا!

ببخشید، می‌تونم بپرسم که چرا حتما می‌خواید خطوط رو داخل خود محیط equation بشکونید؟ منظورم اینه که چه نیازی دارید که به خاطر اون  دوست دارید حتما داخل این محیط باشه؟
از این جهت می‌پرسم که شاید بتونید نیاز‌تون  رو از طریق محیط‌های دیگری هم برآورده کنید.
نوعی زندگی کنید که مردم از صمیم قلب به شما احترام بگذارند، نه از روی احتیاج و ترس.

samirapfa

من دانشجو هستم و سوال استاد از من اینه
و من به دنباله پاسخ

HJB

سلام،

خوب، پس لطفا بهشون بگید که احتمالا نمی‌شه و بی‌زحمت همین سوال قبلی رو، از استادتون بپرسید که چرا حتما این محیط؟
هم بعد از جواب اول‌تون و هم الان، تو نت گشتم. راهنمای بسته‌ی amsmath رو هم نگاه کردم  و چیزهای جالبی هم یافتم. ولی هیچ‌ کدوم، شرایط خواسته‌ی استادتون رو نداره.

samirapfa