• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

آپدیت pdf و باز شدن آن بعد از زدن F1در تکمیکر

نویسنده Jalil, جون 25, 2011, 03:51:13 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

Jalil

آیا روشی هست که بعد اجرا فایل تک در تکمیکر ویرایش جدید به صورت خودکار فایل پی دی اف باز شود و یا اگر باز هست آپدیت شود مانند آنچه برای تک ورکس وجود دارد؟

هادی صفی‌اقدم

دستور quick Build را باید عوض کنید.
بعد دستور Quick Build باید یک خط عمودی بذارید و دستور مشاهده pdf را بعدش بذارید. مثلا مثل این:

‪xelatex -interaction=nonstopmode %.tex|"C:/Program Files/Adobe/Reader 9.0/Reader/AcroRd32.exe" %.pdf
‬بسته به اینکه از چی برای دیدن pdf استفاده می‌کنید، عوضش کنید.

Jalil

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 25, 2011, 04:06:10 بعد از ظهر
دستور quick Build را باید عوض کنید.
بعد دستور Quick Build باید یک خط عمودی بذارید و دستور مشاهده pdf را بعدش بذارید. مثلا مثل این:

‪xelatex -interaction=nonstopmode %.tex|"C:/Program Files/Adobe/Reader 9.0/Reader/AcroRd32.exe" %.pdf
‬بسته به اینکه از چی برای دیدن pdf استفاده می‌کنید، عوضش کنید.
اگر بخواهیم در تکمیکر جدید pdf viewer داخلی  به جای adobe reader باز شود چه دستوری باید قرار گیرد؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Jalil در جون 25, 2011, 04:17:31 بعد از ظهر
اگر بخواهیم در تکمیکر جدید pdf viewer داخلی  به جای adobe reader باز شود چه دستوری باید قرار گیرد؟
به اینکه نسخه چند تک‌میکر را دارید بستگی داره و  من نمی‌دونم که شما از چه نسخه‌ای استفاده می‌کنید و بخاطر این نتونستم در پست بالاییبگم.
اگر از آخرین نسخه موجود در صفحه اول سایت استفاده می‌کنید، دستورش اینه:

‪xelatex -interaction=nonstopmode -synctex=-1 %.tex|SumatraPDF-TeX.exe -reuse-instance %.pdf

Jalil

تکمیر دوجهته 3.0.2 که آقای علوی زاده یکی دو روز پیش آماده کرده اند

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Jalil در جون 25, 2011, 04:26:03 بعد از ظهر
تکمیر دوجهته 3.0.2 که آقای علوی زاده یکی دو روز پیش آماده کرده اند
من متاسفانه وقت نکردم تست‌ش کنم.

هادی صفی‌اقدم

اگر منوی‌های تک‌میکر جدید که گفتید عوض نشده باشه، این کار را انجام دهید:
آ- تک میکر را باز کنید
ب- منوی Options
پ-  گزینه Configure TexMaker
ت- Commands