• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خبر انتشار تک‌میکر دوجهته bidiTeXmaker-3.0.2-9_beta

نویسنده سیدرضی علوی‌زاده, جون 22, 2011, 08:08:02 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: sh_mehry در جون 27, 2011, 11:45:33 قبل از ظهر
سلام. امروز تک میکر جدید را دانلود و نصب کردم و متوجه شدم در محیط ریاضی رنگ متن جلوی درصد تغییر نمیکند و این کار را کمی مشکل میکند
سلام
این مشکل از ابتدا با تک‌میکر همراه بوده! و به نظر میاد از اونجا که درست کردنش به این سادگی‌ها نیست برنامه نویس تک‌میکر تا به حال بهش رسیدگی نکرده است.

ali_da

ظاهرا فابلیت جستجوی وارنه هم در خروجی وجود نداره

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: sh_mehry در جولای 05, 2011, 11:43:46 قبل از ظهر
ظاهرا فابلیت جستجوی وارنه هم در خروجی وجود نداره
من الان تست کردم و کار میکرد، شاید تنظیمات تکمیکرتون اشکال دارد،
تنظیمات رو دوباره چک کنید، آیا فایل  ‎.sync ایجاد می‌شود؟

هادی صفی‌اقدم

من وقتی روی pdf دابل کلیک (jump to pdf) می‌زنم، بعضی وقت‌ها داخل پنجره تک‌میکر یک tab جدید از همون فایل ایجاد میشه.
این مشکل قابل رفع نیست؟
خیلی وقته که من باهاش درگیرم.
با تشکر

سید مهدی موسوی

یه سری فایل دارم که همگی با تک‌میکر قدیمی اجرا می‌شن و خاصیت دوجهته بودن رو دارن اما در تک‌میکر جدید فقط یه بار پیش اومد که خاصیت دوجهته بودن برام کار کرد و در بقیه موارد اصلا کار نمی‌کنه؟ به نظر شما دلیلش چی‌می‌تونه باشه؟ ویندوز ۷ دارم و دو تا فایل تک‌میکر و بیدی رو هم نصب کردم.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

rmohajer

با سلام. بنده ورژن جدید تک میکر رو نصب کردم به همراه آپدیتش. ولی تو متن PDF که ازش می‌گیم، بر خلاف ورژن قبلی نمیشه با دابل کلیک روی متن PDF به متن اصلی رسید. لطفاً علت رو توضیح بدید.
با تشکر

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: rmohajer در جولای 08, 2011, 06:20:56 بعد از ظهر
با سلام. بنده ورژن جدید تک میکر رو نصب کردم به همراه آپدیتش. ولی تو متن PDF که ازش می‌گیم، بر خلاف ورژن قبلی نمیشه با دابل کلیک روی متن PDF به متن اصلی رسید. لطفاً علت رو توضیح بدید.
با تشکر
روی پی‌دی‌اف کلیک راست کنید و سپس کلیک.
یا روی پی‌دی‌اف، ctrl+click بزنید. این شورتکاتش (shortcut) هست.

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 05, 2011, 03:41:33 بعد از ظهر
من وقتی روی pdf دابل کلیک (jump to pdf) می‌زنم، بعضی وقت‌ها داخل پنجره تک‌میکر یک tab جدید از همون فایل ایجاد میشه.
این مشکل قابل رفع نیست؟
خیلی وقته که من باهاش درگیرم.
با تشکر
یعنی فایل تک با اینکه بازه دوباره هم باز میشه؟
با پروژه‌های چند سنده آزمایش کرده‌اید یا با پروژه‌های یک سنده؟

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: سید مهدی موسوی در جولای 07, 2011, 11:39:14 بعد از ظهر
یه سری فایل دارم که همگی با تک‌میکر قدیمی اجرا می‌شن و خاصیت دوجهته بودن رو دارن اما در تک‌میکر جدید فقط یه بار پیش اومد که خاصیت دوجهته بودن برام کار کرد و در بقیه موارد اصلا کار نمی‌کنه؟ به نظر شما دلیلش چی‌می‌تونه باشه؟ ویندوز ۷ دارم و دو تا فایل تک‌میکر و بیدی رو هم نصب کردم.
کدوم قسمت خاصیت دوجهته کار نکرده: چینش خطوط یا چینش عبارات لاتین در بین خطوط فارسی؟
اگر مقدور بود سندهای مربوطه را حتی الامکان بهمراه دیگر فایلهای آن پوشه(فایلهای PTD که مخفی هستند)، بصورت پیام خصوصی برایم بفرستید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در جولای 09, 2011, 12:32:19 قبل از ظهر
یعنی فایل تک با اینکه بازه دوباره هم باز میشه؟
با پروژه‌های چند سنده آزمایش کرده‌اید یا با پروژه‌های یک سنده؟
بله با اینکه باز هست، دوباره در یک tab دیگه در کنارش باز میشه و اون جدیده فعال هست.
من روی پروژه‌های یک سنده دیده‌ام. چند سنده را تست می‌کنم و اطلاع میدم.

rmohajer

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 08, 2011, 08:12:02 بعد از ظهر
روی پی‌دی‌اف کلیک راست کنید و سپس کلیک.
یا روی پی‌دی‌اف، ctrl+click بزنید. این شورتکاتش (shortcut) هست.
ببخشید ولی این کارو کردم جواب نمیده یعنی از متن داخل PDF به متن اصلی نمیره. نکنه خوب برنامه رو نصب نکردم. ولی با پاک کردن نسخهٔ قبلی هم این مشکل حل نشد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: rmohajer در جولای 09, 2011, 12:34:42 بعد از ظهر
ببخشید ولی این کارو کردم جواب نمیده یعنی از متن داخل PDF به متن اصلی نمیره. نکنه خوب برنامه رو نصب نکردم. ولی با پاک کردن نسخهٔ قبلی هم این مشکل حل نشد.
دستور Quick Build در تک‌میکر شما به چه صورتی هست؟

rmohajer

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: rmohajer در جولای 09, 2011, 12:38:30 بعد از ظهر
با F1 میشه Quick build کرد.
من نگفتم با چی Quick Build میشه. پرسیدم دستوری که در منوی Options و سپس گزینه Configure TeXMaker و گزینه Quick Build هست چی هست؟

rmohajer

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 09, 2011, 12:41:38 بعد از ظهر
من نگفتم با چی Quick Build میشه. پرسیدم دستوری که در منوی Options و سپس گزینه Configure TeXMaker و گزینه Quick Build هست چی هست؟
ببخشید. دستوری که شم می‌فرامائید در زیر اومده:
xelatex -interaction=nonstopmode -synctex=-1 %.tex