• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر فاصله خطوط در محیط itemize و enumerate

نویسنده سید مهدی موسوی, جولای 14, 2011, 10:25:50 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید مهدی موسوی

آیا راهی وجود داره که بتونم توی این دو تا محیط فاصله‌رو مثل بقیه متن کنم؟
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

vafa

سید مهدی موسوی

ممنون از پاسخ‌تون،
باید بیشتر توضیح می‌دادم، منظورم این بود که آیا می‌شه فاصله قبل از هر آیتم رو برداشت، البته خوب برای انجام این کار به صورت دستی شاید بشه کاری کرد اما آیا راهی برای اعمال یک‌باره تغییرات هم وجود دارد.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

vafa

نقل قول از: سید مهدی موسوی در جولای 14, 2011, 10:43:55 بعد از ظهر
ممنون از پاسخ‌تون،
باید بیشتر توضیح می‌دادم، منظورم این بود که آیا می‌شه فاصله قبل از هر آیتم رو برداشت، البته خوب برای انجام این کار به صورت دستی شاید بشه کاری کرد اما آیا راهی برای اعمال یک‌باره تغییرات هم وجود دارد.
تعریف ماکروی \@item را ببین.

سید مهدی موسوی

نقل قول از: وفا در جولای 15, 2011, 12:59:21 بعد از ظهر
تعریف ماکروی @item را ببین.
آقا وفا چه‌طور و باید از کجا این ماکرو رو پیدا کنم.

سید مهدی موسوی

‎\usepackage{enumitem}‎‎‎
‎\begin{document}‎‎
\begin{enumerate}‎‎[itemsep=0cm, topsep=0cm, partopsep=0cm,parsep=0cm]
‎\item‎‎
‏نمونه‎ اول
‎\item‎‎
نمونه دوم
\end{enumerate}

ممنونم آفا وفا پیرو راهنمایی شما به دنبال ماکروی مربوطه بودم که این بسته رو دیدم و کارم راه افتاد.