• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل‌ها و باگ‌های میک‌تک ۲.۹ (توجه: ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ حل شد.)

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جولای 16, 2011, 11:02:01 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

در این موضوع، مشکلات میک‌تک ۲.۹ را مطرح می‌کنم. دوستان اگر مورد دیگری دیدند گزارش کنند. ممکنه مشکلات دیگری هست که از دید من پنهان مانده.

نکته:  این مشکل‌ها ربطی به زی‌پرشین نداره و در فایل‌های لاتین، که حتی زی‌پرشین هم فراخوانی نشده است، این مشکل‌ها وجود دارند.

به جای میک‌تک از تک‌لایو باید استفاده کنید.

۱- ظاهر نشدن کامل شماره فرمول‌ها. هم در کلاس book و هم در bidi presentation این مشکل را من دیدم.

کلمات کلیدی: مشکلات مشکل مشکلها میکتک میک‌تک میک تک miktex ایرادها خطاها

هادی صفی‌اقدم

۲- ظاهر نشدن شماره‌های محیط enumerate و یا اشتباه و تکراری ظاهر شدن شماره‌ها.

هادی صفی‌اقدم

۳- ظاهر نشدن شماره مرجع‌ها در کتابنامه.
اعداد داخل خود مراجع پارسی هم ظاهر نشده‌اند!

هادی صفی‌اقدم

۴- اگر قلمی دارای اسکریپت عربی باشد، دیگر اعداد داخل پرانتز نشان داده نمی‌شوند.
نقل قول از: وفا در جولای 16, 2011, 10:01:31 قبل از ظهر
مشکل از این است که اگر قلمی دارای اسکریپت عربی باشد، دیگر اعداد داخل پرانتز نشان داده نمی‌شوند.

هادی صفی‌اقدم

۵- یک مشکل هم در package manager در میک‌تک هست.
بسته expl3 را میخاستم نصب کنم.
این بسته در بسته l3kernel هست. l3kernel ۳ بسته داخل خودش داره.
یکی را حذف کردم.
بعدش رفتم از MO کل بسته را حذف کنم.
l3kernel جزو uncategorized ها هست.
با تعجب دیدم که هیچ کدام از بسته‌های موجود در uncategorized به جز l3kernel ظاهر نشده‌اند.
با refresh FNDB و ... هم درست نشد.
آخرش مجبور شدم بسته را دستی از اینترنت دانلود و دستی نصب کنم.

هادی صفی‌اقدم

مشکل شماره‌گذاری بخش و زیربخش و ....
نقل قول از: hamed_hjd در جولای 19, 2011, 12:23:48 بعد از ظهر
سلام به همگی. من یه مشکلی دارم، اونم این‌که شماره‌ی بخش‌ها و زیربخش‌هام نمی‌یاد. برای بخش و زیربخش درست کردن از این دستورها استفاده می‌کنم:
\section
\subsection
\subsubsection
سایز نوشته‌ها تغییر می‌کنه، یعنی متوجه می‌شه که الان مثلاً یه زیربخش جدیده، ولی شماره‌ای کنارشون زده نمی‌شه.
ممنون می‌شم اگه کمکم کنید

ممنونم

هادی صفی‌اقدم

یک مشکل هم در ظاهر شدن شماره ارجاع به شکل‌ها:
نقل قول از: hamed_hjd در جولای 19, 2011, 11:47:10 قبل از ظهر
سلام به همگی
من از MikTex 2.9 استفاده می‌کنم. مشکلی که دارم اینه که شکلی رو که جایی تعریف می‌کنم و بعد توی متن بهش ارجاع می‌دم،‌ شماره‌ی شکل رو نشون نمی‌ده.
این متن کد شکل هستش:
\begin{figure}[here]
  \includegraphics[width=15cm]{2-Preliminaries/Figures/Modernization.jpg}
  \caption{تفکیک روش‌های مدرن‌سازی بر اساس وابستگی به سخت‌افزار}
  \label{fig:modernization}
\end{figure}

این هم جاییه که بهش ارجاع دادم:
در شکل \ref{fig:modernization} اولین ...

منتها خروجی به این حالته:
در شکل اولین...

کسی می‌تونه کمکی بکنه؟
ممنون

هادی صفی‌اقدم

با آمدن نسخه‌ی setup-2.9.4250 باز همه‌ی مشکلات می‌تک پابرجاست.
همه‌ی مثال‌های این موضوع را در یک فایل جمع کردم که اگر خواستیم تست کنیم راحتتر باشیم.

هادی صفی‌اقدم

مشکل جدید: اگر تایپ کنیم: «مشکل ۲:» یعنی ۲ به : بچسبد، عدد ۲ ظاهر نمیشه.

هادی صفی‌اقدم

نمونه:

هادی صفی‌اقدم

vafa

با بروزرسانی بعدی میک‌تک مشکلات حل خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر صفحه زیر را ببینید.
http://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=3532167&group_id=10783&atid=110783

از آنجایی که sourceforge در ایران قابل دسترسی نیست، محتویات صفحه بالا را بصورت یک پرونده PDF پیوست کردم.

vafa

اگر میک‌تک ۲٫۹ را بروز کنید باید تمام این مشکلات حل شود. توجه کنید که تاریخ severی که استفاده می‌کنید حداقل باید 2012-06-11 باشد. برای اطلاعات بیشتر صفحه پروژه میک‌تک را ببینید:

http://miktex.org/

بنابراین از این به بعد فرقی نخواهد داشت که از میک‌تک استفاده می‌کنید یا تک‌لایو.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در جون 12, 2012, 12:31:42 بعد از ظهر
اگر میک‌تک ۲٫۹ را بروز کنید باید تمام این مشکلات حل شود. توجه کنید که تاریخ severی که استفاده می‌کنید حداقل باید 2012-06-11 باشد. برای اطلاعات بیشتر صفحه پروژه میک‌تک را ببینید:

http://miktex.org/

بنابراین از این به بعد فرقی نخواهد داشت که از میک‌تک استفاده می‌کنید یا تک‌لایو.
ممنون دکتر بابت این خبر.
ولی متاسفانه من ۳ تا میرور را نگاه کردم و هر سه قدیمی‌تر بودند.
لطفا میشه کمک کنید؟

vafa

امروز سعی کردم اول میک‌تک ساده را نصب کنم اما بعد از بروز کردن، وقتی xelatex رو اجرا کردم هیچ چیزی اتفاق نیافتاد  و کاری انجام نداد. بعد میک‌تک کامل را دانلود و نصب کردم و این بار همه چیز به خوبی انجام شد. تمام پرونده‌هایی که قبلاً مشکل داشتند دیگه مشکل نداشتند.