• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونگی طراحی یک برگه امتحانی با امکان وارد کردن فیلدهای مشخص

نویسنده leilayi, آگوست 31, 2011, 04:54:50 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

leilayi

درود
من نمی دونستم این سوالو باید تو کدوم قسمت مطرح کنم. واسه همین این جا می پرسم

من از 40 نفر می خوام امتحان بگیرم و روی برگه ی این بچه ها می خوام اسم هاشون و کد ِ برگه هاشون (که خودم بهشون اختصاص  می دم ) بخوره. تو ورد ظاهرن میشه این کارو کرد. مثل ِ این که یه فایل ِ اکسل درست می کنن شامل ِ این اسم ها و کدها. بعد اونو به ورد می فهموننش.
خواستم ببینم تو تک هم میشه چیزی نوشت که به بفهمه باید این کارو بکنه؟
سپاس
لیلا

vafa

نقل قول از: leilayi در آگوست 31, 2011, 04:54:50 بعد از ظهر
درود
من نمی دونستم این سوالو باید تو کدوم قسمت مطرح کنم. واسه همین این جا می پرسم

من از 40 نفر می خوام امتحان بگیرم و روی برگه ی این بچه ها می خوام اسم هاشون و کد ِ برگه هاشون (که خودم بهشون اختصاص  می دم ) بخوره. تو ورد ظاهرن میشه این کارو کرد. مثل ِ این که یه فایل ِ اکسل درست می کنن شامل ِ این اسم ها و کدها. بعد اونو به ورد می فهموننش.
سپاس
لیلا
یک ماکروی ساده تعریف کن که نام دانش‌اموز و کد دانش‌اموز رو به عنوان متغیر قبول کنه.

حسن ذاکری

نقل قول از: leilayi در آگوست 31, 2011, 04:54:50 بعد از ظهر

سلام

با بسته
mailmerge
هم به سادگی قابل انجام است، فقط نوع دیتابیس فرق می کند. خودتان دیتابیس را بادستورات ویژه این بسته می بایست تعریف کنید.

یادمه یه
formlett
هم بود، نمی دونم وضعیتش الان چه جور باشه.
من از formlett فقط توی plaintex استفاده کردم.

اگر مشکلی بود، میتونم مثال هم بذارم
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

leilayi

حسن ذاکری

نقل قول از: leilayi در سپتامبر 01, 2011, 11:25:37 قبل از ظهر
درود
اگه لطف بکنین و یه مثال برام بذارید ممنون می شم
سپاس
لیلا

سلام
این یه نمونه انگلیسی.
بعداً فارسی هم میذارم.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

leilayi