• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

انگلیسی کردن فونت اعداد حالت ریاضی در مراجع

نویسنده tkakaie, آگوست 30, 2011, 11:49:57 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

tkakaie

در عنوان یکی از مراجع من عبارت $‎‎FG‎(‎2‎^m)‎‎$ وجود دارد.چون فونت اعداد من در حالت ریاضی فارسی هست عدد ۲ در اینجا فارسی میشود.آیا باید قبل از فراخوانی مراجع دوباره از \setdigitfont استفاده کنم؟چه فونتی باید بگذارم؟یکی دوتا فونت گذاشتم حسابی بهم ریخت.
در خروجی این فرمول هم حروف f و g بصورت کوچک نمایش داده میشوند که من عبارت $‎{‎FG}‎(‎2‎^m)‎‎$ را جایگزین کردم.راه دیگری هم هست؟
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

محمود امین‌طوسی

سلام.
مثال کمینه؟
نه نیازی به استفاده از setdigitfont نیست.
اگر مرجع شما فارسی است که مشکلی ندارد.
درغیراینصورت اگر از استیلهای فارسی استفاده می‌کنید که به صورت خودکار برای مراجع لاتین آنها را در محیط LTRbibitems قرار می‌دهد و مشکلی ندارید.
اگر از استیلهای فارسی استفاده نمی‌کنید، باید به صورت مناسب از دستور setLTRbibitems\ استفاده کنید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

tkakaie

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی