• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

ساخت proceeding پارسی با استفاده از combine

نویسنده سید احمد موسوی, سپتامبر 22, 2011, 12:45:36 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید احمد موسوی

با سلام
من تقریبا همه بسته های تک لایو رو به دنبال ساخت proceeding جستجو کردم. چندتایی هم نمونه پیدا کردم. مثل اینکه همه در نهایت از بسته combine استفاده می کردند. ولی  برای ساخت proceeding پارسی با combine و زی پرشین فایل نمونه من یک سری خطاها داره که  متوجه نمی شم. آیا مشکل از سازگاری این بسته ها با همه؟
اگه راه حلی دیگه ای هم دارید( به غیر از فراخوانی pdf مقاله ها) ممنون میشم. فکر می کنم ساخت proceeding با زی پرشین برای استفاده در سمینار ها و کنفرانس های ریاضی حتما لازمه.

vafa

نقل قول از: سید احمد موسوی در سپتامبر 22, 2011, 12:45:36 بعد از ظهر
با سلام
من تقریبا همه بسته های تک لایو رو به دنبال ساخت proceeding جستجو کردم. چندتایی هم نمونه پیدا کردم. مثل اینکه همه در نهایت از بسته combine استفاده می کردند. ولی  برای ساخت proceeding پارسی با combine و زی پرشین فایل نمونه من یک سری خطاها داره که  متوجه نمی شم. آیا مشکل از سازگاری این بسته ها با همه؟
اگه راه حلی دیگه ای هم دارید( به غیر از فراخوانی pdf مقاله ها) ممنون میشم. فکر می کنم ساخت proceeding با زی پرشین برای استفاده در سمینار ها و کنفرانس های ریاضی حتما لازمه.
اولاً دنبال سبک یا طبقه‌نوشتار گشتن ایده خوبی نیست اگر شما مسئولید باید خودتون بتونید یک سبک یا طبقه‌نوشتار برای این کار بنویسید اگر بلد نیستید باید شخص دیگه‌ای که مهارت این کار رو داره استخدام کنید. دوماً من با طبقه‌نوشتار combine مشکلی ندارم.

سید احمد موسوی

ممنونم
من یه دانشجوی ریاضی ام که فقط علاقه مند به انجام این کار هستم و مسئولیتی برای انجام این کارها ندارم. ماکرو نویسی رو هم که در نهایت باید با راهنمایی های خودتون و البته تلاش خودم یاد بگیرم.

توی فایل هایی هم که ضمیمه کردم می خوام  مقاله هایی مثل art1.tex که در داخل فایل pro.tex فراخوانی شده رو در یک فایل proceeding کنار هم قرار بدم.

vafa

نقل قول از: سید احمد موسوی در سپتامبر 22, 2011, 01:14:48 بعد از ظهر
ممنونم
من یه دانشجوی ریاضی ام که فقط علاقه مند به انجام این کار هستم و مسئولیتی برای انجام این کارها ندارم. ماکرو نویسی رو هم که در نهایت باید با راهنمایی های خودتون و البته تلاش خودم یاد بگیرم.

توی فایل هایی هم که ضمیمه کردم می خوام  مقاله هایی مثل art1.tex که در داخل فایل pro.tex فراخوانی شده رو در یک فایل proceeding کنار هم قرار بدم.
شما گفتید که طبقه‌نوشتار combine مشکل داره با زی‌پرشین. می‌تونید این مشکل رو نشون بدهید؟ این تنها کمکی که می‌تونم بکنم.

سید احمد موسوی

من فقط اینو گفتم که آیا مشکل می تونه از سازگاری بسته ها با هم باشه یا نه؟
من فایل log  رو هم ضمیمه کردم.

بازم ممنون

vafa

نقل قول از: سید احمد موسوی در سپتامبر 22, 2011, 01:24:01 بعد از ظهر
من فقط اینو گفتم که آیا مشکل می تونه از سازگاری بسته ها با هم باشه یا نه؟
من فایل log  رو هم ضمیمه کردم.

بازم ممنون
من اول یک پرونده کوچک نمونه تک لازم دارم!

سید احمد موسوی

فایل هایی که در پست اول ضمیمه کردم فایل های نمونه بودن. art۱.tex  در فایل pro.tex فراخوانی شده. باید با اجرای pro.tex یک proceeding  داشته باسیم که خروجی art1.tex  هم قسمتی از اون باشه.

vafa

نقل قول از: سید احمد موسوی در سپتامبر 22, 2011, 01:30:57 بعد از ظهر
فایل هایی که در پست اول ضمیمه کردم فایل های نمونه بودن. art۱.tex  در فایل pro.tex فراخوانی شده. باید با اجرای pro.tex یک proceeding  داشته باسیم که خروجی art1.tex  هم قسمتی از اون باشه.
من عذرخواهی می‌کنم. فکر می‌کردم شما فقط یک پرونده art1.tex را در پست اول خود پیوست کردید. این بی‌شک یک باگ زی‌پرشین است. همین امروز آن را درست می‌کنم و گونه جدید را به CTAN می‌دهم. هرچند خوب است بدانید که با درست شدن این باگ هم طبقه‌نوشتار فوق ممکن است باز کار داشته باشد اما مسلماً خطایی نخواهید گرفت.

سید احمد موسوی

خواهش می کنم آقای دکتر
من باید عذر خواهی کنم که همیشه مزاحم شما میشم. می دونم که سرتون خیلی شلوغه.
من همیشه قدردان زحمات شما هستم. چون هر چه تا به حال یاد گرفتم از این سایت و از راهنمایی های شما و دیگر دوستان هست.
حتما به دنبال این هستم که کد نویسی تک رو هم یاد بگیرم.

vafa

مشکل (خطایی) که مطرح کردید باگ بود که آن را در گونه ۱٫۲٫۳ زی‌پرشین درست کردم. بنابراین اگر تک‌لایو خود را به روز کنید، خطای قبلی را نخواهید گرفت. امروز هم گونه ۱٫۳٫۱ سبک bidi را به CTAN دادم که مقدار خیلی کمی پشتیبانی به طبقه‌نوشتار combine اضافه می‌کند. این پشتیبانی فقط درست درآمدن فهرست مطالب است. اگر تک‌لایو خود را در دو روز آینده به روز کنید، این گونه جدید را خواهید داشت. لطفاً وقتی گونه‌های جدید را دریافت کردید، با طبقه‌نوشتار combine به دقت آزمایش کنید، کارهایی که باید لازم باشد تا من انجام بدهم بگوئید، تا اعمال کنم.