• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

سبک ghab

نویسنده vafa, اکتبر 25, 2011, 04:03:17 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

در تک‌پارسی فرمانی به نام \درقاب وجود دارد.  تعدادی از دوستان از من خواسته بودند که این فرمان را به زی‌پرشین اضافه کنم. من به جای اضافه کردن آن به زی‌پرشین، آن را به لاتک تحت سبک ghab اضافه کردم که تا ساعاتی دیگر باید روی CTAN باشد. پرونده PDF پیوست راهنمای این سبک است.

negin1990

چه طوری باید اون رو فراخونی کنیم چون وقتی همینطوری مثل دستوری که توی پی دی افی که گذاشتین می زنیم ارور میده .

vafa

نقل قول از: negin1990 در اکتبر 26, 2011, 08:24:32 بعد از ظهر
چه طوری باید اون رو فراخونی کنیم چون وقتی همینطوری مثل دستوری که توی پی دی افی که گذاشتین می زنیم ارور میده .
با تک‌لایوی که الان داری باید هم خطا بده. باید تک‌لایو ۲۰۱۱ رو نصب کنی و حتماً بروزش کنی. سبک ghab همین امروز به تک‌لایو اضافه شد.

negin1990

در این قاب آیا میتوان شکل هم قرار داد و فرمول ریاضی نوشت و یا فقط برای نوشتن متن است ؟

vafa

نقل قول از: negin1990 در نوامبر 08, 2011, 01:01:20 بعد از ظهر
در این قاب آیا میتوان شکل هم قرار داد و فرمول ریاضی نوشت و یا فقط برای نوشتن متن است ؟
سنگ مفت و گنجشگ هم مفت.

negin1990

بنابراین این که من امتحان کردم و شکل و متن ریاضی رو نمی‌شد با اون کشید یعنی اینکه نمیشه ؟‌یا باید دستور دیگه‌ای هم بهش اضافه کنم تا این کار رو هم بشه در داخلش انجام داد؟

vafa

نقل قول از: negin1990 در نوامبر 10, 2011, 09:01:44 بعد از ظهر
بنابراین این که من امتحان کردم و شکل و متن ریاضی رو نمی‌شد با اون کشید یعنی اینکه نمیشه ؟‌یا باید دستور دیگه‌ای هم بهش اضافه کنم تا این کار رو هم بشه در داخلش انجام داد؟
من هم امتحان کردم و شد. چیزی رو که امتحان کردی نشون بده.

negin1990

بله کاملا درسته و نشون میده . من یک اشتباه تایپی داشتم توی متنم . متاسفم .