• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

شیفت فقره‌های محیط فقرات به حاشیه‌ی راست متن یا محیط شمارش و ...

نویسنده هادی صفی‌اقدم, نوامبر 25, 2011, 11:16:39 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

من وقتی از محیط فقرات استفاده می‌کنم و item های من کمی بلندتر از یک کلمه ی کوتاه مثل «من» و «تو» و ... می‌شوند، itemها به حاشیه سمت را shift می‌شوند.
آیا راهی برای جلوگیری از این کار هست؟
با تشکر

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در نوامبر 25, 2011, 11:16:39 بعد از ظهر
من وقتی از محیط فقرات استفاده می‌کنم و item های من کمی بلندتر از یک کلمه ی کوتاه مثل «من» و «تو» و ... می‌شوند، itemها به حاشیه سمت را shift می‌شوند.
آیا راهی برای جلوگیری از این کار هست؟
با تشکر
http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_smf&Itemid=0&topic=2100.0

هادی صفی‌اقدم

حالا راهی هست که مثلا توررفتگی تک‌تک فقره‌ها را با یک دستور کلی زیاد کرد (یا حداقل قبل یک فقرات زیاد کرد و بعد فقرات دوباره به حالت پیش‌فرض برگرداند) تا کلمات فقره‌ها به حاشیه نروند؟
یا دستور کلّی اگر نیست هر راه دیگری بیزحمت اگر هست.
با تشکر قبلی

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در نوامبر 26, 2011, 12:43:16 بعد از ظهر
حالا راهی هست که مثلا توررفتگی تک‌تک فقره‌ها را با یک دستور کلی زیاد کرد (یا حداقل قبل یک فقرات زیاد کرد و بعد فقرات دوباره به حالت پیش‌فرض برگرداند) تا کلمات فقره‌ها به حاشیه نروند؟
یا دستور کلّی اگر نیست هر راه دیگری بیزحمت اگر هست.
با تشکر قبلی
بهتر استبه جای استفاده از محیط description یا هرچه که استفاده می‌کنی از دستور \parshape و یا \hangindent به همراه \hangafter استفاده کنی.

vafa

به نظر می‌رسد سبک enumitem امکاناتی برای تغییر حاشیه داشته باشد. توجه کن که باید طولانی‌ترین فقره را قرار بدهی:

\documentclass{article}

\usepackage{calc}

\usepackage{enumitem}

\setlist{labelwidth=\widthof{یک متن کمی بلند:},%
leftmargin={\labelwidth+\labelsep}}
\usepackage{xepersian}
\begin{document}

این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است

\begin{itemize}
\item[یک متن کمی بلند:]
این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است این یک متن نمونه است
\end{itemize}

\end{document}