• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چه طوری می شه رنگ زمینه یک پاراگراف را تغییر داد.

نویسنده ahmadmardi, دسامبر 09, 2011, 11:18:54 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ahmadmardi

در متنی که دارم می نویسم گاهی لازمه که دستورات و کداهی کامپیوتری رو وارد کنم که معمولا این کد ها به صورت زیر وارد می کنم
‎\begin{flushleft}‎
‎\lr{\textbf{a = [1 4 6 2;54 3 6 9;2 7 10 3];}}\\‎
‎\lr{\textbf{b = a>5}}‎
‎\end{flushleft}
ولی می خوام قسمتی که این کد را وارد می کنم دارای یک رنگ زمینه خاکستری رنگ باشه تا از متن کتاب جدا بشه ... باشد چی کار کنم؟

ahmadmardi

اگه بخوام از جدول استفاده کنم کد را جا به جا می کنه و متن می خوام تمام خطوط پراگراف کامل رنگ بشوند.
با xcolor هم نتونستم کاری بکنم ... کل صفحه ام رنگی می کرد.  :(

هادی صفی‌اقدم

محیط‌های listing و bidicode و verbatim و ... فکر کنم کمک‌تون کنند.
یک جستجو توی گوگل بزنید مثال پیدا میشه.

ahmadmardi

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در دسامبر 09, 2011, 11:48:08 بعد از ظهر
محیط‌های listing و bidicode و verbatim و ... فکر کنم کمک‌تون کنند.
یک جستجو توی گوگل بزنید مثال پیدا میشه.
از این محیط ها که استفاده می کنم مشکل چپ به راست بودن رو دارم
متن من فارسیه و از راست به چپ ولی لازم که از چپ به راست باشه ولی وقتی رنگ می کنم چه تو این محیط ها و چه بیرون محیط ها کد ها هم راست به چپ می شه
کد رو براتون می ذارم
ممنونم که جواب می دید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: ahmadmardi در دسامبر 10, 2011, 04:16:33 بعد از ظهر
از این محیط ها که استفاده می کنم مشکل چپ به راست بودن رو دارم
متن من فارسیه و از راست به چپ ولی لازم که از چپ به راست باشه ولی وقتی رنگ می کنم چه تو این محیط ها و چه بیرون محیط ها کد ها هم راست به چپ می شه
کد رو براتون می ذارم
ممنونم که جواب می دید.
منظورتون را اصلا متوجه نشدم.
شما وقتی متن لاتین دارید تایپ می‌کنید، انتظار دارید راست به چپ باشه؟! یا منظورتون چی هست؟

ahmadmardi

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در دسامبر 10, 2011, 08:03:09 بعد از ظهر
منظورتون را اصلا متوجه نشدم.
شما وقتی متن لاتین دارید تایپ می‌کنید، انتظار دارید راست به چپ باشه؟! یا منظورتون چی هست؟

تو فایل قبلی تونستم قسمتی را که می خوام  (که یک متن انگلیسی است) رنگی کنم ولی متن انگلیسی باید از سمت مخالف متن فارسی شروع بشود که این اتفاق نمی افته ... 
به این عکس که گذاشتم دقت کنید... بخشی از کتاب من است ... مشکل اصلی من اینه که می خوام اون قسمتی که دورش کادر سبز کشیدم رو رنگی کنم بدون این که جهت نوشتن متن ها تغیر کنه ... ولی وقتی کد های انگلیسی را رنگی می کنم (به همون روش قبل) جهت متن عوض می شه  :( :(
--------------
ممنونم که وقت می ذارید

ahmadmardi

این کتاب چاپ شده است که ازش عکس گرفتم
ببخشید که کیفیت عکس پاینه
ولی در عکس اگه دقت کنید قسمت هایی که کد نوشته رنگش با سایز قسمت ها فرق می کنه (با فلش قرمز مشخص کردم)
من هم می خوام همین کار کار رو بکنم
در متن فارسی قسمت هایی که کد نوشته ام رو یه رنگ ملایم پس زمینه بزنم
ولی وقتی رنگ می کنم به مشکل بر می خورم اونم تغییر جهت متن رنگ شده است...(پی دی اف اول)

هادی صفی‌اقدم

من مشکلی با فایل شما ندارم.
یعنی نوشته‌های لاتین سمت چپ صفحه هستند.
مشکل از آپدیت نبودن متناسب همه‌ی بسته‌های توزیع TeX مشا باید باشه.
کاربران محترم؟ جسارتاً بیزحمت همیشه فایل log را هم ضمیمه کنید. سوال بی فایل log باعث تلف شدن وقت تالار میشه.